AFC-LOGO-OK-1-small 

Open Biljarttoernooi “Tien-over-Rood” in het kader van de viering van het 80-jarig bestaan van AFC’34

donderdag, 16 oktober 2014,

Op zaterdag 20 september zou door de biljartclub AFC’34 een “tien-over-rood”  toernooi georganiseerd worden in de kleine kantine van AFC’34. Omdat er weinig animo was (is de zaterdag niet geschikt?) doen wij een tweede poging, namelijk op dinsdagavond 11 november vanaf 19.00 uur.

 

Dit toernooi staat open voor een ieder met enige biljart-ervaring. Er is geen indeling in klassen, iedereen moet “gewoon” tien puntjes maken over rood, niet “alles kwijt als je de rode niet raakt”, ook geen “los of drieband uit”. Er wordt via een “wie komt er het dichtst bij de korte band-stoot” uitgemaakt wie er mag beginnen en wie het eerst de tien puntjes heeft gemaakt, gaat door naar de volgende ronde. Er is een winnaarsronde en een verliezersronde, zodat iedereen in ieder geval twee partijtjes speelt.

 

Het inschrijfgeld is 5 euro en voor de winnaars van beide rondes is er een prijs te winnen. De winnaar van de winnaarsronde krijgt de JOOP VREEKER-BOKAAL, als eerbetoon aan de afgelopen zomer overleden Joop die één van de grote animatoren was van onze biljartclub.

 

Het toernooi wordt georganiseerd voor de gezelligheid. Je moet natuurlijk wel op genoemde dinsdagavond beschikbaar zijn.

 

Vragen en opgave bij Kees Kraakman, email cp.kraakman@upcmail.nl

 

DOE MEE!!!

Sportpark

Secretariaat

Volg ons ook op