AFC-LOGO-OK-1-small 

Onze vrijwilliger: Arnold Goossen

zaterdag, 06 juni 2020,

U heeft hem vast wel eens zien zitten langs de lijn bij AFC”34, onze huisfotograaf Arnold Goossen. 

Met een grote telelens is hij als zijn werk in ploegendienst bij tata steel het toelaat elk weekend langs de AFC velden te vinden. Van de mini”s (zijn mooiste foto”s) tot senioren legt hij vast op de camera. Geen enkel AFC team ontsnapt gedurende het voetbalseizoen aan de lens van Arnold. En na het weekend staan de wedstrijdfoto”s al op de site en kunnen besteld worden. De opbrengst gaat voor een groot gedeelte in de clubkas!

Met een voetbalweekend is Arnold gemiddeld 8 uur per week bezig om alles te fotograferen, ordenen en op de site te zetten. Naast alle jeugdfoto”s is hij ook al meer dan 10 jaar de vaste fotograaf van het 1ste zondag elftal. Samen met Lucienne van Stouwe is hij het die de teampresentatie in goede banen leidt. 

Ook het sluitingsweekend wordt samen met Lucienne op de gevoelige plaat gezet. Dit weekend is altijd een grote uitdaging voor de fotograaf. Het is altijd weer een race tegen de klok om de foto”s van de team”s die op vrijdag zijn gemaakt op zondag uit te delen. Elk jaar lukt dit weer! 

Arnold is bij onze vereniging terecht gekomen toen zijn zoon Bas ging voetballen. Drie jaar later volgde zijn jongste zoon Job. Hij vond het leuk om te kijken, maar vooral ging hij foto”s maken van de elftallen van zijn zoons.  Maar langzamerhand liep dit een beetje uit de hand en heeft hij vanaf seizoen 2005/2006 van elk team een foto gemaakt. Deze foto”s zijn nog steeds te vinden op www.oypo.nl/afc34  

Door het coronavirus zijn het op dit moment rustige weekenden voor Arnold. Maar toch wil hij de fotowand in de kantine weer vol hebben. Op dit moment heeft hij al 14 teamfoto”s ontvangen. Heeft u nog een teamfoto uit het niet afgesloten seizoen 2019/2020? stuur deze dan naar abgoossen@gmail.com

Ondanks dat het werk van Arnold  i.v.m  de privacy regels er niet makkelijker op wordt gemaakt gaat Arnold ook in het nieuwe seizoen 2020/2021 weer volop aan de slag voor onze club! Nieuwe teamfoto”s mogen dan ook weer opgestuurd worden, en zal hij weer langs de lijn te vinden zijn. 

Dankzij Arnold hebben we de afgelopen jaren prachtige foto”s zien voorbij komen. Van onze spelers, teams , sluitingsweekend, renovatie tribune tot het sinterklaasfeest…. 

We hopen nog vele jaren jaren van de (ver)diensten van Arnold te kunnen gebruik maken want een foto zegt meer dan 1000 woorden…..

Robert Keesen 

Sportpark

Secretariaat

Volg ons ook op