AFC-LOGO-OK-1-small 

Nils Snoek (E2) speler van de maand Oktober

zaterdag, 07 november 2015,

Nils Snoek is door de technische staf van de AFC’34 Jeugdopleidingsdivisie verkozen tot Speler van de Maand Oktober. De zeer talentvolle 1e jaars E-pupil van AFC’34 E2 is daarmee na Tay Tervoort en Martijn Riemersma de derde speler van de maand van de opleidingsdivisie van dit seizoen.

Elke maand zal deze titel worden gegeven aan een van de talenten die actief is binnen de F- tot A-selectie. Hierbij wordt gekeken naar de spelers die zowel op het veld als daarbuiten durven uit te blinken, 100 procent inzet tonen, een winnaarsmentaliteit hebben, de wil om samen te werken, goed trainen en spelen en altijd bezig zijn om zich te ontwikkelen.

Nils is een multifunctionele speler die bijna op iedere positie uit de voeten kan. Nils komt iedere training naar het veld om aan zichzelf te werken en een betere speler te worden. Nils heeft zelfs als zijn debuut mogen maken in de E1 tijdens een Twin-game toernooi de afgelopen herfstvakantie. Door inzet te tonen, lef te hebben en durven uit te blinken tussen zijn leeftijdsgenootjes heeft Nils deze onderscheiding dan ook meer dan verdiend.

Nils, gefeliciteerd met deze mooie onderscheiding en beloning!

Namens je trainer én medespelers!

Jorrit Stoop,
Jaden Nuij, Jelmer Schaap, Ties Jacet, Maan Hijdra, Peppe de Lange, Giandro Sambo, Mick Dickerhoff, Thies de Boer

Namens de gehele technische staf wil ik Nils ook feliciteren met zijn uitverkiezing tot speler van de maand!

Robin de Haan
Technisch jeugdcoördinator

 

 

Sportpark

Secretariaat

Volg ons ook op