AFC-LOGO-OK-1-small 

Nieuwsbrief van de voorzitter

dinsdag, 09 april 2019,

afc34 voorzitter

April 2019

Beste leden, voetballers en voetbalsters, ouders, vrijwilligers, sponsoren en iedereen die AFC"34 een warm hart toedraagt,

Zoals eerder aangegeven informeer ik jullie een aantal keer per jaar over relevante ontwikkelingen en actuele zaken binnen onze club. Verder proberen we uiteraard iedereen via onze eigen website (www.afc34.nl), Facebook en Instagram op de hoogte te houden. Buiten het feit dat er nog flink wat uitdagingen liggen op allerlei gebied, kunnen we over de afgelopen maanden weer veel te melden:

De maand januari stond volledig in het teken van de diverse KiKa Jeugdtoernooien. Een prachtige start van het jaar, waarbij er flink wat geld ingezameld is voor dit goede doel. Onder aanvoering van KiKa-ambassadeur Erik Simons en de voltallige jeugdopleiding is dit evenement zeer geslaagd, waarbij we alweer uitkijken naar de editie van 2020.

Tevens zijn er in de maand januari afrondende gesprekken geweest met de trainers van onze selecties Zaterdag 1 en Zondag 1. We zijn dan ook zeer blij dat zowel hoofdtrainer Job Dragtsma als assistent Jim Sligting hebben aangegeven ook volgend seizoen actief te blijven op de zondag.

Voor de selectie zaterdag is Patrick Terwijn aangetrokken. Samen met de huidige assistent Tony Numan zijn zij voor het nieuwe seizoen 2019-2020 verantwoordelijk voor de zaterdag selectie. Bij deze bedanken wij Jeroen Slaager voor zijn inzet in de afgelopen twee jaar en wensen hem veel succes en plezier bij zijn nieuwe club Hugo Boys.

Ook binnen de jeugdopleiding is de invulling van de trainers zo goed als rond. Daarnaast kunnen wij melden dat we waarschijnlijk op zeer korte termijn met mooi nieuws kunnen komen over de status van de Regionale Voetbalopleiding. Daarnaast is Robin de Haan ook nog eens geslaagd voor de opleiding KNVB Hoofdopleiding A. Klasse!

Verder hebben er diverse evenementen plaats gevonden, waaronder de Jonger Oranje Dag, AZ Rabobank clinic en de AZ selectiedagen.

Op bestuurlijk vlak kunnen we melden dat tijdens de Algemene Ledenvergadering Jos Ruiters de nieuwe secretaris is geworden en daarmee Anouk Koning opvolgt. Tijdens dezelfde vergadering is Rob Fleur benoemd tot vicevoorzitter, met onder meer voetbalzaken in zijn portefeuille. Daarnaast is met ingang van januari Diana Vreeker benoemd als verantwoordelijk persoon voor het beheer van de kantine. Veel succes en plezier Diana.

Tevens zijn sinds een paar maanden twee vertrouwenspersonen actief binnen onze vereniging: de dames Busra Ayasli en Janneke Overmeijer. Zij zijn voor nijpende kwesties te bereiken via vertrouwenspersoon@afc34.nl.

Ook is er een eerste kennismakingsbijeenkomst geweest met de - vanaf volgend seizoen - op te richten Ouderraad. Gedurende het resterende deel van dit seizoen volgt hier meer nieuws over.

Om voorbereid te zijn op de toekomst hebben we - na zorgvuldig wikken en wegen - gekozen voor zonnepanelen. Deze 195 panelen zijn inmiddels geïnstalleerd op het dak van de nieuwe tribune en nieuwe kleedkamers. Laat de zon maar gaan schijnen boven AFC’34!

Een andere verbetering is onze nieuwe keuken. Met behulp van sponsoren en een aantal vrijwilligers, die keihard hebben gewerkt, is deze keuken een enorme aanwinst voor de club! Bij de entree van de kleedkamers staat ondertussen een Lavazza koffiemachine en binnenkort kan deze koffie ook in de kantine besteld worden.

Van het sponsorfront kan ik melden dat onze overeenkomst voor het volgende seizoen met hoofdsponsor Ory Projectontwikkeling, het bedrijf van onze ere-voorzitter Jan Ory, verlengd is. Jan en Maurice, bedankt voor het vertrouwen in de club en de toekomst van AFC’34.

Ondertussen zijn er ook diverse bordsponsoren bijgekomen langs de entreezijde bij het B-veld, plus een aantal nieuwe bedrijven langs het A-veld. Allen welkom bij de club en bedankt voor het support en vertrouwen.

En de komende maand staat in het teken van de Rabobank Clubkas Campagne. Heb je een rekening bij de Rabobank én ben je lid (snel te regelen via de bank), schrijf je dan in en breng je stem uit op AFC’34. De opbrengst van deze actie komt - net zoals de Grote Club Actie - ten goede aan het jeugdhonk 🡪 www.clubkascampagne.nl

Nogmaals wijzen wij op de vacature voor Penningmeester binnen het bestuur. Wie kent of is een bevlogen financiële man of vrouw en wil ons op dit vlak ondersteunen?

Meld je aan voor een oriënterend gesprek via: bestuur@afc34.nl

Tot slot het kledingfonds, zodat “ieder” team er in het nieuwe seizoen er tip top bij loopt. Zie voor de presentatie de website; www.afc34.nl. Een flinke klus waarbij we nog een aantal teamsponsoren zoeken. Ken je of wil je een teamsponsor worden of wil je meer informatie, stuur dan een bericht aan: info@afc34.nl.

Agenda:

AFC’34 Open Dag Zaterdag 25 mei (zegt het voort!)

Jan Leek Sluitingsweekend Vrijdag 14 tot en met 16 Juni (40e keer!)

AFC’34 MIX toernooi Zondag 23 juni (uitverkocht, 20 senioren teams!)

Namens het bestuur,

Michel Robert

Voorzitter

Sportpark

Secretariaat

Volg ons ook op