AFC-LOGO-OK-1-small 

Nieuws van het bestuur

zondag, 05 april 2020,

Alkmaar, 5 april 2020

Beste leden,

Zoals jullie weten heeft de KNVB naar aanleiding van de maatregelen die door het kabinet zijn genomen de beslissing uitgesproken dat alle competities van het amateurvoetbal dit seizoen niet meer worden hervat. 

Het bestuur van AFC’34 staat voor de volle 100 procent achter deze beslissing omdat de gezondheid van eenieder op nummer één staat.

Voor ons als vereniging zijn de gevolgen ingrijpend, met name op financieel gebied. Onder meer omdat er vanaf half maart geen kantine-inkomsten meer zijn. Naast inkomsten vanuit contributie en sponsoren zijn wij daar voor een groot deel afhankelijk van. Hieruit voortvloeiend hebben we de volgende beslissingen genomen:

1) De contributie wordt niet gerestitueerd, echter vindt er voor het nieuwe seizoen 2020/2021, geen verhoging van contributie plaats;
2) Alle (vrijwilligers-)vergoedingen voor trainers, kantine-medewerkers en overige staf worden per 1 april niet meer uitgekeerd.

We hopen bij eenieder op begrip en solidariteit.

Naast deze maatregelen zijn we met alle andere Alkmaarse voetbalverenigingen onder andere in gesprek met de KNVB en de Gemeente Alkmaar/Alkmaar Sport, om te kijken waar we eventueel gecompenseerd kunnen worden. We schatten in dat we eind juni een duidelijk beeld hebben over de financiële status.

De komende periode proberen we iedereen - via diverse kanalen - zo goed mogelijk te informeren. 

Alle voetbal gerelateerde onderdelen voor de jeugd worden door Nick Geurtsen en Robin de Haan gecommuniceerd.

We realiseren ons dat dit een bijzonder lastige periode is, en hebben we iedereen hard nodig die iets kan betekenen voor de club. Ben je commercieel denkend en wil je iets betekenen op het gebied van sponsoring; lijkt het je leuk om deel uit te maken van de afdeling communicatie of ben je handig en kan je het IOT (ons onderhoudsteam) helpen? Stuur dan een mail aan: info@afc34.nl

Als bestuur hopen we dat we deze periode snel achter ons kunnen laten en weer snel verder kunnen gaan met wat we het liefste doen: VOETBALLEN.

Met vriendelijke groet en goede gezondheid gewenst,

Michel Robert
Voorzitter AFC"34

 

Sportpark

Secretariaat

Volg ons ook op