AFC-LOGO-OK-1-small 

Nieuw JO-11 Zaalvoetbalteam

vrijdag, 15 september 2017,

Even voorstellen JO 11-1 Zaal

Woensdag 13 september heeft het spikspinternieuwe zaalvoetalteam JO 11-1 haar eerste wedstrijd tegen Vrone JO 11-1 gespeeld, in sporthal de Meent. Hevig aangemoedigd door een overvolle tribune vol enthausiaste ouders gingen de mannen van start.

Gelijk werd kennisgemaakt met de geldende zaalregels ten opzichte van het veldvoetbal zoals het niet tweemaal achtereenvolgens mogen terugspelen op de keeper en het niet van achteren mogen aanvallen van de tegenstander. Na een paar onwennige minuten waarbij Vrone met 0-2 voorkwam werd er steeds beter gevoetbald door onze jongens en werd de verdiende 1-2 gescoord. Ook toen Vrone de 1-3 scoorde gingen onze mannen door met het opzetten van mooie aanvallen. Dit resulteerde in de 2-3 en vervolgens 3-3 waarna het geloof in de winst volledig terug was. Vlak voor tijd was de stand 4-4 maar helaas voor Afc 34 moest toch de meerdere erkend worden in Vrone die de 4-5 en 4-6 scoorde.

Met opgeheven,  bezwete hoofden en onder luid aplaus van ouders en supporters zochten de mannen de kleedkamer op.

Op naar de volgende wedstrijd en hopenlijk mooie sportieve hoogtepunten dit seizoen.

Op onderstaande teamfoto staan de spelers met coaches in het nieuwe prachtige tenue, gesponsored door Bar Brasserie De Ritsz uit Alkmaar.

Sportpark

Secretariaat

Volg ons ook op