AFC-LOGO-OK-1-small 

Nick Lakeman, vrijwilliger van de maand december !

zondag, 02 december 2018,

Het voortbestaan van een amateurvereniging valt of staat bij de inzet van zijn vrijwilligers . Ook onze club wordt grotendeels gerund door vrijwilligers. Sommigen zie je op of langs het veld , of achter de bar in de kantine.  Veel andere vrijwilligers zijn een stuk minder zichtbaar, neem bv de bestuurders, het onderhoudsteam of de veld, scheidsrechter en kleedkamer planners. Ook zij vervullen een belangrijke rol in het mogelijk maken dat de bal elk weekend weer rolt bij AFC’34. Daarom zetten wij elke maand een vrijwilliger in de spotlight om zo onze leden te laten zien dat we trots zijn op deze mensen.

Onze vrijwilliger van de maand december is Nick Lakeman ( 18 jaar) geworden !

Op zaterdag en zondag fluit hij diverse jeugdwedstrijden bij de club. Nick, in het bezit van KNVB SO3 mag zelfs bij derde en vierde klasse senioren als scheidsrechter optreden. Toch is hij elk weekend vroeg aanwezig om de diverse jeugdwedstrijden tot een goed einde te brengen.

Dat er een paar maanden geleden een wedstrijd (O10-1 - Zeeburgia) geheel onverwachts uit de hand liep onder zijn leiding was één van de raarste wedstrijden die hij ooit heeft gefloten. Maar dankzij de goede begeleiding van Milko en Laus stapte hij hier weer snel overheen en was de wedstrijd tussen AZ O17- AJAX O17 een hoogtepunt in zijn nog prille scheidsrechterscarriere .. Maar met alle KNVB scheidsrechtersdiploma”s op zak komen er vast nog meer mooie wedstrijden aan voor Nick !

Verder begeleid Nick ook de jongere AFC”34 scheidsrechters en is hij tevens trainer van de mini pupillen. Ook in onze “Hoef Inn” kantine doet hij vrijwilligerswerk als barmedewerker.  

Nick verdient het dan ook om vrijwilliger van de maand december te zijn !

Robert Keesen 

Sportpark

Secretariaat

Volg ons ook op