AFC-LOGO-OK-1-small 

Martijn Riemersma Speler van de Maand September

donderdag, 01 oktober 2015,

Martijn Riemersma Speler van de Maand September

Martijn Riemersma is door de technische staf van de AFC’34 Jeugdopleidingsdivisie verkozen tot Speler van de Maand September. De controlerende middenvelder van AFC’34 B1 is daarmee na Tay Tervoort de tweede speler van de maand van de opleidingsdivisie van dit seizoen.

Elke maand zal deze titel worden gegeven aan een van de talenten die actief is binnen de F- tot A-selectie. Hierbij wordt gekeken naar de spelers die zowel op het veld als daarbuiten durven uit te blinken, 100 procent inzet tonen, een winnaarsmentaliteit hebben, de wil om samen te werken, goed trainen en spelen en altijd bezig zijn om zich te ontwikkelen.

Martijn maakt direct indruk tijdens zijn eerste seizoen bij onze opleidingsdivisie. Eerder was Martijn actief bij de jeugdopleidingen van Purmersteijn en is hij op stage geweest bij AZ. Martijn zijn spel kenmerkt zich door zijn wil om te winnen. Dit in combinatie met zijn uitstekende loopvermogen en de ontzettende energie die hij in zijn duels steekt maakt dat deze ijzersterke verdedigende middenvelder zelfs al zijn debuut heeft mogen maken in de A1. Naast dat wij Martijn wekelijks zien uitblinken als baas op het middenveld in de B1 zien wij ook op het trainingsveld een speler die alles geeft op de doordeweekse avonden en zo echt altijd bezig is om beter te worden. Het is dan ook meer dan terecht dat deze maand de titel van speler naar de maand gaat naar Martijn.

Namens de gehele technische staf wil ik Martijn dan ook feliciteren met zijn uitverkiezing tot speler van de maand!

Mathias Pepping
Trainer/coach Afc34 B1

Robin de Haan
Technisch jeugdcoördinator

Sportpark

Secretariaat

Volg ons ook op