AFC-LOGO-OK-1-small 

Jesper Groot is speler van de maand november.

woensdag, 04 december 2019,

Iedere maand bepalen de trainers van de onderbouw teams van de O13 tot en met O9 de speler van de maand.  De speler die altijd wilt uitblinken zowel binnen het veld als thuis met bijvoorbeeld met zijn voetbalhuiswerk. 

Jesper Groot is dit keer benoemd als speler van de maand  !
Hij is de 3e speler van de maand binnen onze jeugd opleiding. Jesper is 10 jaar oud en speelt dit seizoen in de O11-1.
Jesper is bezig aan zijn eerste seizoen bij afc 34 hij is dit jaar overgekomen van reigerboys. Jesper woont in Heerhugowaard.

Jesper speelt bij de O11-1 vaak achterin waar achterin maakt onze top verdediger niet uit. Centraal of als rechtsback of linksback alles gaat hem goed af. Zijn voorbeeld is Matthijs de ligt .Waar Jesper in uitblinkt is het verdedigen van een 1 vs 1 en is technisch zeer sterk. Bij corners is hij heel lastig te verdedigen daarom scoort hij vaak met een harde kopbal. 

Er zijn meerdere redenen waarom Jesper deze nominatie van speler van de maand verdiend. Wij vinden als trainers van de onderbouw dat Jesper er altijd alles aan doet om zichzelf te ontwikkelen als voetballer en als mens. Hij komt altijd met een big smile op de club en gaat met een big smile naar huis. Hij is elke training en wedstrijd aanwezig, en is altijd super enthousiast .
En hij doet er alles aan om er elke keer weer alles eruit te halen 

 Jesper is één van de voorbeelden hoe je altijd moet
durven uitblinken en met wat voor passie en beleving je moet spelen en trainen.  Als trainer is dat geweldig om te zien. 

Jesper is naast het voetballen bij AFC ‘34 ook actief bij 
zaalvoetbalclub FC Marlene. En heeft op  de voetbalschool van Nordin Wooter gezeten.  Daarnaast is Jesper thuis ook keihard bezig met oefenen met pass, bal meenemen en snel voetenwerk. En daarom merk je gewoon dat hij zoveel plezier heeft in het voetbal en daarin steeds beter wilt worden.

Al met al een dik verdiende speler van de maand november. Wij als trainers van de O11 , trainer Khalid, Jerry, Jamie en alle andere onderbouw trainers willen jou feliciteren met deze geweldige nominatie ! 

Sportpark

Secretariaat

Volg ons ook op