AFC-LOGO-OK-1-small 

Informatie & concept teamindelingen seizoen 2019-2020

zondag, 25 augustus 2019,

De teamindelingen zijn bekend

Via de link vind je de "Voorlopige Teamindelingen'' voor het seizoen 2019-2020. Voor vragen over de indelingen kan je je richten tot Hoofdjeugdopleidingen Nick Geurtsen (voor O19 t/m O16) of naar Robin de Robin de Haan (voor O15 t/m O8). Correspondentie uitsluitend via het mailadres: technischezaken@afc34.nl. Communicatie op een andere manier wordt niet in behandeling genomen. Alleen bij een zwaarwegende reden zullen we de voorlopige teamindeling herzien. Mochten we je per ongeluk vergeten zijn in te delen, mail dan ook even naar technischezaken@afc34.nl. Sta je wel tussen de teamindelingen, maar wil je toch geen lid meer zijn, mail dan jouw opzegging naar technischezaken@afc34.nl en laus.v.langen@wxs.nl

Paar belangrijke zaken m.b.t. de indelingen:

 • We hebben zoveel mogelijk rekening gehouden met kwaliteit, wensen van spelers, ouders, leiders en geboortejaren. We hebben niet alle wensen kunnen vervullen, maar we zijn een eind gekomen. 
 • De indelingen kunnen na de zomer alsnog aangepast worden ivm nieuwe aanmeldingen/afmeldingen van leden.
 • De indelingen kunnen gedurende het seizoen nog aangepast worden, zodat we ieder kind kunnen uitdagen op zijn of haar eigen niveau. Dit doen we met de juiste zorgvuldigheid.
 • Er zijn enkele teams die nog niet volledig zijn. In de loop van augustus zullen we deze teams aanvullen met nieuwe leden. De ervaring leert dat er in het begin van het seizoen nog meer dan voldoende instroom is.

Start Trainingen:

 • Zondag 1, Zaterdag 1, Zaterdag 2, O19-1, O17-1 O16-1/2, O15-1/2, O14-1, O13-1/2/3, O12-1, O11-1/2, O10-1/2 en O9-1 horen via hun trainer wanneer het seizoen van start gaat.
 • Voor de overige teams is de startdatum vanaf 28 augustus (kijk dus goed op welke dag je begint).
 • Kijk voor een meer informatie in het Trainingsschema.

Teambegeleiding

 • Momenteel zijn we druk op zoek naar trainers en begeleiders die de zorgen voor de juiste trainings-, en wedstrijdbegeleiding. Kijk hier of er al een trainer bekend is voor jouw team.
 • Wellicht word je binnenkort benaderd door Milko Zanoli (Coördinator begeleiding) met de vraag of je komend seizoen als begeleider aan de slag wil. Mocht je zelf graag een team willen begeleiden, mail dan naar technischezaken@afc34.nl en wij pakken het verder op. Als een begeleider zich heeft aangemeld, dan zullen we hem of haar de juiste informatie geven om contact te kunnen leggen met de spelers/ouders van he
 • Momenteel hebben we onze trainersstaf rond, maar vind je het leuk om trainen te geven, meld je dan aan via technischezaken@afc34.nl. Voor de voetbalschool zijn we altijd op zoek naar extra trainers.

Ouderbijeenkomsten

 • Begin september zullen we alle ouders uitnodigen voor een korte bijeenkomst bij AFC’34. Tijdens deze bijeenkomst nemen we jullie mee in de ontwikkelingen van de afgelopen jaren en de weg die we met zijn allen op willen. Hierbij hebben we de hulp van de ouders hard nodig, dus we hopen dat jullie er allen zijn als je wordt uitgenodigd. Meer informatie over over voetballen bij AFC’34. Lees dan ons opleidingsplan door. Achterin het opleidingsplan vind je nog wat handige informatie voor trainers, begeleiders en ouders
 • Ouderbijeenkomst 11 september 2019:
    • O11-3/4, O10-3/4/5, O9-1/2/3 en O8-1/2/3 van 17:30 - 18:30
    • O19-2, O17-2, O16-3, O15-3/4, O14-2, O13-4/5 van 18:45 - 19:45

Kledingfonds!

Tot slot wensen wij iedereen een fijne vakantie en na de vakantie gaan we weer los en doen waar we allemaal zoveel van houden: Voetballen!

Sportieve groet,

Nick Geurtsen, Hoofdjeugdopleidingen Bovenbouw (O16 t/m O19)

Robin de Haan, Hoofdjeugdopleidingen Middenbouw/Onderbouw (O8 t/m O15)

Milko Zanoli, Bestuurlijk Coördinator Begeleiding

p.s Vergeet ons niet te volgen op: 

Facebook

Instagram

Twitter

Sportpark

Secretariaat

Volg ons ook op