AFC-LOGO-OK-1-small 

Informatie & concept teamindelingen seizoen 2018-2019

vrijdag, 22 juni 2018,

De teamindelingen zijn bekend

Via de link vind je de "Voorlopige Teamindelingen'' voor het seizoen 2018-2019. Voor vragen over de indelingen kan je je richten tot Hoofdjeugdopleidingen Nick Geurtsen (voor O19 t/m O16) of naar Robin de Robin de Haan (voor O15 t/m O8). Correspondentie uitsluitend via het mailadres: technischezaken@afc34.nl. Communicatie op een andere manier wordt niet in behandeling genomen. Alleen bij een zwaarwegende reden zullen we de voorlopige teamindeling herzien. Mochten we je per ongeluk vergeten zijn in te delen, mail dan ook even naar technischezaken@afc34.nl. Sta je wel tussen de teamindelingen, maar wil je toch geen lid meer zijn, mail dan jouw opzegging naar technischezaken@afc34.nl en laus.v.langen@wxs.nl. De spelers van de O19-1, O17-1, O16-1, O15-1/2, O14-1, O13-1/2, O12-1, O11-1/2, O10-1/2 en O9-1 hebben inmiddels van hun trainer gehoord in welk team ze zitten.

Paar belangrijke zaken m.b.t. de indelingen:

 • We hebben zoveel mogelijk rekening gehouden met kwaliteit, wensen van spelers, ouders en leiders en geboortejaren. We hebben niet alle wensen kunnen vervullen, maar we zijn een eind gekomen. 
 • De indelingen kunnen na de zomer alsnog aangepast worden ivm nieuwe aanmeldingen/afmeldingen van leden.
 • Wel hebben we dit jaar wat extra ruimte open gehouden in diverse teams, zodat we hopelijk voorkomen dat we in het begin van het seizoen moeten gaan schuiven. 
 • De indelingen kunnen gedurende het seizoen nog aangepast worden, zodat we ieder kind kunnen uitdagen op zijn of haar eigen niveau. Dit doen we met de juiste zorgvuldigheid.

Start Trainingen:

 • Zondag 1, Zaterdag 1, Zaterdag 2, O19-1 za, O17-1 za/zo, O15-1/2, O14-1, O13-1/2/3, O12-1, O11-1/2, O10-1/2 en O9-1 horen via hun trainer wanneer het seizoen van start gaat.
 • Voor de overige teams is de startdatum vanaf 27 augustus (kijk dus goed op welke dag je begint).
 • Kijk voor een meer informatie in het Trainingsschema

Teambegeleiding

 • Momenteel zijn we druk op zoek naar trainers en begeleiders die de zorgen voor de juiste trainings-, en wedstrijdbegeleiding. 
 • Kijk hier of er al een trainer/ begeleider bekend is voor jouw team en neem contact met hem op, zodat de begeleider al een groepsapp kan aanmaken voor het komende voetbalseizoen.
 • Momenteel hebben we onze trainersstaf bijna rond, maar vind je het leuk om te trainen, meld je dan aan via technischezaken@afc34.nl
 • Wellicht word je binnenkort benaderd door Milko Zanoli (Coördinator begeleiding) met de vraag of je komend seizoen als begeleider aan de slag wil. Mocht je zelf graag een team willen begeleiden, mail dan naar technischezaken@afc34.nl en wij pakken het verder op. 

Wijzigingen/ontwikkelingen in het voetbal

 • De komende jaren zal er steeds meer veranderen binnen het jeugdvoetbal. In het plan winnaars voor morgen heeft de KNVB onder andere de wedstrijdvormen van teams aangepast. Komend seizoen zijn de Onder 12, Onder 11 en Onder 10 aan de beurt. Onder 12 en 11 zullen vanaf dit seizoen 8:8 gaan spelen op een half veld (min een kleine strook) en de Onder 10 gaat net als de Onder 9 en 8 6:6 spelen op een kwart veld.
 • Klik hier voor 6 tegen 6 en klik hier voor 8 tegen 8 voor extra informatie over deze nieuwe competitievorm.
 • Een andere verandering betreft de nieuwe wedstrijdzaken-app en de nieuwe voetbal.nl app. Beide apps zullen gaan draaien op het e-mailadres dat bekend is in Sportlink. Het is dus van groot belang dat het juiste e-mailadres bij ons bekend, zodat iedereen gebruik kan maken van de app’s. Meer informatie is te vinden via: deze link: betreft de voorbereiding en deze link: betreft teamleden en teammangers
 • Het digitaal wedstrijdformulier zal vanaf komend seizoen ook wie de wedstrijdzaken app gaan. Dit betekent o.a dat het wedstrijdformulier via de app ingevuld kan worden, maar ook dat de spelerspassen digitaal worden en zichtbaar zijn in de wedstrijdzaken app. Iedereen moet dus een foto beschikbaar hebben in Sportlink. In deze lijst staan alle namen waarvan we nog geen pasfoto hebben.Van 21 juni tot en met 31 oktober is het mogelijk om de spelerspasfoto te wijzigen. Zowel ledenadministrateurs (in Sportlink Club), als de teammanagers (in de KNVB Wedstrijdzaken app), als de leden (in Voetbal.nl) kunnen in deze periode de spelerspasfoto wijzigen. Heel nuttig om vanuit de club aan de leden mee te geven dat het belangrijk is dat de leden een duidelijke pasfoto plaatsen. Lees hier alles over het wijzigen van de spelerspasfoto. Mocht het plaatsen van de foto niet lukken, dan verzoeken we jullie die zo snel mogelijk te mailen naar: laus.v.langen@wxs.nl

Ouderbijeenkomsten

 • Begin september zullen we alle ouders uitnodigen voor een korte bijeenkomst bij AFC’34. Tijdens deze bijeenkomst nemen we jullie mee in de ontwikkelingen van de afgelopen jaren en de weg die we met zijn allen op willen. Hierbij hebben we de hulp van de ouders hard nodig, dus we hopen dat jullie er allen zijn als je wordt uitgenodigd. Meer informatie over over voetballen bij AFC’34. Lees dan ons opleidingsplan door. Achterin het opleidingsplan vind je nog wat handige informatie voor trainers, begeleiders en ouders

Tot slot wensen wij iedereen een fijne vakantie en na de vakantie gaan we weer los en doen waar we allemaal zoveel van houden: Voetballen!

Sportieve groet,

Nick Geurtsen, Hoofdjeugdopleidingen Bovenbouw (O19 t/m O16)

Robin de Haan, Hoofdjeugdopleidingen Middenbouw/Onderbouw (O15 t/m O8)

Milko Zanoli, Bestuurlijk Coördinator Begeleiding

p.s Vergeet ons niet te volgen op: 

Facebook

Instagram

Twitter

Sportpark

Secretariaat

Volg ons ook op