AFC-LOGO-OK-1-small 

Hoogtepunten jaarvergadering 2013

dinsdag, 15 oktober 2013,

Tijdens de jaarvergadering van 14 oktober zijn Nico Stam en Gerard Krom benoemd tot lid van verdienste van AFC'34. Tevens zijn drie jubilarissen in het zonnetje gezet. Hieronder een kleine fotoreportage van deze hoogtepunten uit de jaarvergadering van 2013.

 

Nico Stam lid van verd

Het nieuwe lid van verdienste Nico Stam schroeft zijn naamplaatje op het bord in de hal waarop de speciale leden vermeld worden. Nico is oud-penningmeeser van AFC'34 en zet zich ook al vele jaren in voor de Financiële Commissie en de Businessclub.

 

Gerard Krom lid van verdienste

Ook secretaris Gerard Krom mag zijn eigen naamplaatje vastschroeven. Gerard zit vanaf 2001 in het bestuur en heeft zich o.a. verdienstelijk gemaakt door het beschrijven van de historie van de club.

 

Jan Kooge 60 jaar lid

Lid van verdienste Jan Kooge ontvangt uit handen van voorzitter Michel Zonneveld een beeldje t.g.v. zijn 60-jarig lidmaatschap. Jan was in 1955 de eerste AFC'er die de stap naar het betaalde voetbal (Alkmaar '54) maakte. Ook was hij vele jaren trainer bij AFC'34.

 

Gerard Klaver 50 jaar lid

Erelid Gerard Klaver ontvangt de gouden AFC-speld t.g.v. zijn 50-jarig lidmaatschap.

 

Jan Klaver 40 jaar lid

Erelid Jan Klaver is dit jaar 40 jaar lid van AFC'34 en ontvangt de daarbij behorende ookonde.

 

Het bestuur feliciteert bovengenoemde AFC'ers van harte met hun eretitel of jubileum.

 

Helaas konden niet alle jubilarissen aanwezig zijn. Peter Besteman (40 jaar lid), Cees Dijkers, Ingmar Bras en Jaap Overman (allen 25 jaar lid) ontvangen hun aandenken op een later tijdstip.

 

Het bestuur

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sportpark

Secretariaat

Volg ons ook op