AFC-LOGO-OK-1-small 

Grote Clubactie weer van start: Sponsor biedt iPad aan voor de pupil die de meeste loten verkoopt !!

dinsdag, 16 september 2014,

De grote clubactie is weer van start gegaan. Alle jeugdleden van AFC’34 worden ingezet om loten te verkopen aan opa, oma, vrienden, familie, etc.

 

80% van de opbrengst van de verkochte loten gaat naar AFC’34 en de rest naar een goed doel! AFC’34 kan het geld goed gebruiken, dus zet ‘m op!!

 

 

Sponsor Van Diepen Van der Kroef Advocaten heeft aangeboden om de pupil die de meeste loten verkoopt een iPad aan te bieden. Dus zet ‘m op! Het gaat overigens om geïncasseerde loten; dus het geld moet ook daadwerkelijk geïncasseerd zijn.

 

Inmiddels zijn er leden met meer dan 30 verkochte loten, dus om aanspraak te maken op de iPad moet je goed je best doen!

 

De loten dienen uiterlijk 9 november 2014 ingeleverd te worden!

 

Sander Hartog Van Diepen Van der Kroef Advocaten – zelf ook oud eerste elftalspeler -  is initiatiefnemer van de actie: “Het leek mij een leuk idee om meer geld voor de club in het laatje te brengen. Dat is hartstikke nodig en op deze manier betrek je alle leden erbij. Ik hoop dan ook dat de actie tot gevolg zal hebben dat er een recordopbrengst voor AFC’34 wordt gerealiseerd”.

 

Van Diepen Van der Kroef Advocaten is het grootste onafhankelijke advocatenkantoor in Nederland, met vestigingen in Alkmaar, Hoorn, Purmerend, Haarlem, Amsterdam, Utrecht en Den Haag. We hebben door onze opzet een zeer sterke regionale binding, maar wel de kennis in huis van een groot kantoor. Meer informatie vindt u op www.vandiepen.com, of https://www.facebook.com/VanDiepenVanderKroefAdvocaten

 

 

ipad2

 

Van Diepen

 

 

Jeroen de Haas, coördinator Grote Clubactie

 

 

 

 

 

Sportpark

Secretariaat

Volg ons ook op