AFC-LOGO-OK-1-small 

Grote Clubactie start zaterdag 13 september!

dinsdag, 09 september 2014,

Zaterdag 13 september is het weer zover. De start van de Grote Clubactie. Loten verkopen van € 3,- per stuk, waarvan € 2,40 ten goede komt aan de jeugd van AFC ’34. Loten verkopen is natuurlijk hartstikke leuk om te doen. Bovendien kan je binnen je team een wedstrijdje organiseren wie de meeste loten verkoopt! Of nog beter, een wedstrijdje tegen andere F, E of D teams van AFC’34 met als inzet wie als team het meest verkoopt. Voor degene die de meeste loten verkoopt heeft de jeugdcommissie van AFC’34 een leuke prijs in gedachte!

 

Ook dit jaar organiseert de Grote Clubactie een verkoopwedstrijd voor de jeugdige lotenverkopers. Doe mee en maak kans op een Ipad. Bij verkoop van 20 loten of meer ontvang je sowieso een gratis entreekaart voor Duinrell, Slagharen of Bobbejaanland. Lees voor verkoopinformatie de binnenzijde van de omslag van het verkoopboekje!

 

Hoe krijgen jullie de verkoopboekjes?

Uiterlijk Zaterdag ontvangen de leiders van alle D, E en F teams de verkoopboekjes zodat die verdeeld kunnen worden aan de spelers. De a.s. zaterdag thuis spelende teams (D2, D4, E2, E5, E6, F1 , D1, D3, D5) kunnen een envelop met verkoopboekjes ophalen in het wedstrijdsecretariaat en aan de leiders van de uitspelende teams zullen we (Milko en ondergetekende) proberen de enveloppen woensdagmiddag of in de loop van donderdag en vrijdag te overhandigen.

 

Let op: de verkoop mag officieel pas zaterdag van start! Mocht je dus vrijdag al een boekje ontvangen hebben van je leider, dan kan je zaterdag vroeg opstaan en als eerste met de verkoop beginnen!

 

Veel succes met de verkoop. We hebben als doelstelling om dit jaar 1.000 loten te verkopen met 210 jeugdleden uit 19 teams. Dat zijn nog geen 5 loten per jeugdlid of 53 loten per team. Dat moet zeker te doen zijn, toch?

 

Jeroen de Haas

Coördinator Grote Clubactie AFC’34

 

Sportpark

Secretariaat

Volg ons ook op