AFC-LOGO-OK-1-small 

Grote Clubactie AFC’34: een mooi resultaat! AFC’34 bedankt de jeugdige verkopers!

donderdag, 20 november 2014,

Afgelopen zondag was de deadline voor het invoeren van de loten. Met behulp van Diana en Laus was dit best snel voor elkaar en vandaag kon ik de balans opmaken: 601 loten verkocht! Dit is het grootst aantal verkochte loten van de afgelopen 5 jaar. Alle verkopers, hartelijk dank hiervoor namens jullie clubgenoten. Jullie hebben met 33 leden (van de 200 die een boekje gekregen hebben….) iets meer dan 18 loten gemiddeld verkocht! Hartstikke mooi. De doelstelling van 1.000 loten hebben we niet gehaald, maar wie weet lukt dat volgend jaar, dan gaan er gewoon wat meer jeugdleden meedoen, toch?

 

Er is er één die de grote prijs, de Ipad beschikbaar gesteld door Van Diepen Van der Kroef Advocaten, heeft gewonnen. De prijswinnaar moet nog even in spanning afwachten……. En dat in deze toch al spannende tijden rond een naderende Sinterklaas.

 

Naast de winnaar van de Ipad zijn er ook 13 verkopers die meer dan 20 loten hebben verkocht. Zij krijgen allemaal een gratis entreekaart voor pretpark Duinrell in Wassenaar. Mooi meegenomen toch!

 

Maar het allerbelangrijkste is dat jullie verkopers een mooi geldbedrag hebben opgehaald voor de club. Ik zal een beroep doen op de penningmeester dat dit zuur verdiende geld op de juiste plek terecht gaat komen: bij de jeugd die het heeft opgehaald!

 

Coördinator Grote Clubactie

Jeroen de Haas

Sportpark

Secretariaat

Volg ons ook op