AFC-LOGO-OK-1-small 

Groot compliment voor Nico Vreeker, Gerard Krom, Phuong Nguyen en drie eerste elftalspelers

maandag, 15 september 2014,

Afgelopen zondag speelde AFC'34 1 zijn eerste wedstrijd van het seizoen op eigen veld. Tegenstander was Hollandia 1, dus een onvervalste streekderby. Een heerlijk zonnetje, veel publiek en een spannende wedstrijd. Top!

Zo vanzelfsprekend als het spelen op het hoofdveld dit keer leek, zoveel moeite kwam er alsnog bij kijken om daadwerkelijk in actie te komen. Doordat AFC'34 in de zomerperiode tegen AZ had gespeeld, diende het A-veld langer tot rust te komen. Hoewel Alkmaar Sport BV in eerste instantie pas het tweede deel van september had aangemerkt als vrijgavedatum, konden we na druk overleg toch op zondag 14 september jl. spelen.

De enige pech welke AFC'34 voor zijn kiezen kreeg, was het veld zelf. Het speelveld was dan wel enige dagen voor aanvang gemaaid, maar om welke reden ook was het gemaaide gras op het veld blijven liggen. Grote hopen afval, spelen was op dat moment niet mogelijk.

Om toch het veld speelklaar te krijgen, hebben diverse mensen de handen uit de mouwen gestoken en zaterdagmiddag urenlang al het gras weg lopen harken. Met name ons eigen IOT-lid Nico Vreeker, secretaris Gerard Krom, hoofdtrainer Phuong Nguyen en de eerste elftalspelers Lars, Nick en Luc hadden het zweet op de rug staan, maar aan het begin van de avond was de klus geklaard!

Een dankwoord aan deze mensen is meer dan terecht op zijn plaats. Laten we de overwinning van het eerste elftal maar aan hun opdragen.

Chapeau!

 

Sportpark

Secretariaat

Volg ons ook op