AFC-LOGO-OK-1-small 

Foto's uit de oude doos (62)

donderdag, 21 maart 2019,

De foto die we deze keer plaatsen is afkomstig van AFC'34-fotograaf Arnold Goosen. Zelf vertelt hij over deze foto het volgende:

"Ik keek in mijn foto-archief naar de oudste foto welke ik gemaakt heb. Dat is dus de E1 in seizoen 2006/2007. Mijn zoon Job zat toen ook in dit team."

 

Op één persoon na kon Arnold zich nog alle namen van de op de foto staande personen herinneren. Met dank aan Peter Wessling is nu ook die laatste naam bekend. Zie het onderschrift bij de foto. 

 

Peter heeft nog de volgende aanvullingen/opmerkingen bij de foto: 

"De speler met de ontbrekende naam is Jorrit Heijn. De coach is Samir Sendelj (ex-profvoetballer in Servië) en zijn zoon heet Edin Sendelj.

Dit was een bewogen seizoen met sterke pieken en dalen.Samir is halverwege het seizoen gestopt. Enkele ouders hadden kritiek op zijn aanpak. Hij was een goede coach/trainer, maar wellicht iets te fanatiek.

Indy Groothuizen stond altijd in de voorhoede. Maar tijdens een toernooi in Hilversum is hij door z'n enkel gegaan. Noodgedwongen moest hij keepen. Toen kwamen gelijk zijn talenten naar voren. Daarna is hij denk ik niet meer van de goal af geweest."

Overigens heeft Arnold na onderstaande foto nog duizenden andere foto's gemaakt bij AFC'34. Voor ander werk van Arnold kunt u klikken op onderstaande link:

https://www.oypo.nl/nl/afc34foto

 

Gerard Krom, krom1@chello.nl.
 

2006 2007 E1 sfw

V.l.n.r. zittend: Marc Dijkhuizen, Vince Delis, Pim Kiebert en

Indy Groothuizen (nu bij keeper bij ADO Den Haag)

V.l.n.r. staand: Jorrit Heijn, Coen van Kessel, Job Goossen, Stan Wesseling en Edin Senelj

Staand achter v.l.n.r.: Coach Senelj en assistent Peter Wesseling

 

Sportpark

Secretariaat

Volg ons ook op