AFC-LOGO-OK-1-small 

Ersan Öztürk speler van de maand februari

woensdag, 09 maart 2016,

Ersan Öztürk is door de technische staf van de AFC’34 Jeugdopleidingsdivisie verkozen tot Speler van de Maand Februari. Ersan is de keeper van AFC’34 zondag B1 en heeft tevens dit seizoen al meerdere keren bij de B1 onder de lat gestaan en heeft deze uitverkiezing dan ook meer dan verdiend. 

Eerder gingen Tay (0.14), Martijn (B1), Nils (E2), Douwe (A1) en Indy (D1) hem al voor. Elke maand zal deze titel worden gegeven aan één van de talenten die actief is binnen de F- tot A-selectie. Hierbij wordt gekeken naar de spelers die zowel op het veld als daarbuiten durven uit te blinken, 100 procent inzet tonen, een winnaarsmentaliteit hebben, de wil om samen te werken, goed trainen en spelen en altijd bezig zijn om zich te ontwikkelen. 

Ersan is nog maar 1 seizoen actief als lid van AFC’34, zijn vorige club was Alkmaarsche Boys. Binnen kort tijd heeft Ersan zich enorm snel aangepast en heeft deze maand uitgeblonken tussen de anderen. Hij heeft deze maand niet alleen uitgeblonken op de training, maar ook in wedstrijden. Hij heeft zich tevens deze maand niet alleen onderscheiden door zijn doorzettingsvermogen en inzet, maar ook met zijn positieve karakter. Ersan heeft dit seizoen nog maar een penalty doorgelaten en de overige 7! gestopt, ook deze maand stopte hij weer een belangrijke penalty, waardoor de overwinning over de streep getrokken kon worden. Ook blinkt hij uit door zijn fenomenale reacties op de doellijn. 

Ersan Öztürk, namens alles jeugdtrainers en jouw medespelers gefeliciteerd met deze mooie onderscheiding en beloning!

Raymond v/d Meijden
Trainer/coach zondag b1

Robin de Haan
Technisch jeugdcoördinator

Sportpark

Secretariaat

Volg ons ook op