AFC-LOGO-OK-1-small 

Een geslaagde Jan Leek Super Sunday voor de jeugd !

dinsdag, 08 september 2020,

Wegens het coronavirus kon er afgelopen Juni het Jan Leek sluitingsweekend geen doorgang vinden. Maar de organisatie heeft dit opgelost door drie dagen in één dag te doen. Afgelopen zondag was het dus SuperSunday. Voor het 41ste jaar kwamen er deze keer +/- 120 jeugdleden samen op ons complex. 

En dat het sluitingsweekend na al die jaren nog steeds populair is (naast het grote deelnemersveld) bleek uit dat er op het laatste moment nog vele jeugdspelers mee wilden doen. En er zelfs jeugd van andere verenigingen kwamen kijken of ze mee konden doen! 

Met de filosofie van Jan Leek in het achterhoofd: “een leuke dag voor de jeugd” was dit natuurlijk geen probleem.  

  

Naast het voetbaltoernooi waren ook gaten schieten en de snelheidsmeter een onderdeel van deze dag

Het toernooi met 12 teams was weer ouderwets genieten. Enthousiaste mini”s, verbeten gezichten bij de O11 jeugd,  fanatiek spelende spelers uit de O9/O10 en “grote” O12/13 die daar tussendoor hun wedstrijd speelde. 

Mooi om te zien hoe een ieder samen speelde en om de lachende gezichten te zien als er een mini scoorde! 

 Toen alle “stofwolken” waren opgetrokken bleek dat team Triple It de finale had gewonnen van team Habo Support, en de derde plaats was voor De Hooge Waerder die in de kleine finale won van Sport2000. Nadat de dag die om 10.00  begon en om 18.00 was afgelopen kon de organisatie terugkijken op een fantastische dag bij AFC”34. 

Mede dankzij vele vrijwilligers en sponsoren is deze SuperSunday een prima alternatief gebleken. 

Robert Keesen   

Sportpark

Secretariaat

Volg ons ook op