AFC-LOGO-OK-1-small 

Edwin 'koots' Vreeker is vrijwilliger van de maand

donderdag, 30 mei 2019,

Edwin is sinds 1977 ( 42 jaar !) lid van onze vereniging. Aan de hand van vader Joop ( ook een rasechte AFCer) zetten hij zijn eerste stappen bij onze club om daarna nooit meer weg te gaan.

Hij doorliep alle jeugdselecties en was als kleine jongen ook bijna elke thuis én uitwedstrijd te vinden bij ons eerste zondagelftal. Voor hem waren de voetbalhelden namen als Bas du Mortier, Roger Nutt, Paul Reus, Derk Grot en Rob Boersma…
Na zijn jeugdcarrière ging hij voetballen bij zondag 6 wat later overging in het vermaarde zondag 3.

Dit team was vooral bekend om de 'derde helft'. De vele anekdotes over dit team zijn te veel om op te noemen, maar mocht u meer willen weten dan kunt u altijd Edwin aanspreken. Hij zal er graag over vertellen….

De tweede naam van Edwin binnen onze vereniging is 'de koots'. Want na het overnemen van het bedrijf van zijn vader (Vreeker Hageman Gibowanden) vond hij het verstandiger om langs de lijn te staan en niet bv tegen een 'Poldervogels uit' (All Stars, favoriete serie van Edwin) een blessure op te lopen. Na het stoppen van Zondag 3 is Edwin (48 jaar) actief gebleven en organiseerde hij bv de oliebollen middagen, 'Waar schijt de koe', Klaverjastoernooi en het FIFA Playstation toernooi.

Heden ten dage is hij teamleider bij de 017-1 waar zijn zoon Jimmy in speelt en is hij coördinator van het Interne Onderhouds Team en commissielid van het Sluitingsweekend. Ook was hij een bevlogen vrijwilliger bij de renovatie van de kantine en de Bart de Lange tribune.

Een terechte vrijwilliger van de maand waar we trots op mogen zijn. En om met de woorden van Edwin af te sluiten:

'We drinken geel en worden blauw'

Robert Keesen

Sportpark

Secretariaat

Volg ons ook op