AFC-LOGO-OK-1-small 

Douwe Roedema speler van de maand November

woensdag, 16 december 2015,

Douwe Roedema is uitverkozen tot speler van de maand november/begin december door de gehele technische staf van de jeugdopleiding.
De rechtsback uit de A1 sluit hiermee het rijtje van 2015. Eerder gingen Tay (0.14), Martijn (b1) en Nils (e2) hem al voor.

Elke maand zal deze titel worden gegeven aan een van de talenten die actief is binnen de F tot A selectie. Hierbij wordt gekeken naar de speler die zowel op als buiten het veld durft uit te blinken, 100 inzet toont, een winnaarsmentaliteit heeft, kan samenwerken, traint en speelt om bezig te zijn met zijn eigen ontwikkeling.


Douwe, inmiddels voor het 4e seizoen actief op de Robonsbosweg, is verkozen omdat hij staat voor een speler zoals wij deze graag zien binnen de jeugdopleiding van AFC'34; mentaal sterk, positieve houding, kritisch naar zichzelf kijken en elke dag weer aangrijpen om beter te worden!
Zo doet Douwe ook buiten AFC'34 trainingen om zichzelf te verbeteren op zijn ontwikkelingspunten. Met als resultaat dat Douwe in november al meerdere keren met het o.23 elftal heeft mogen meedoen en dat hij deze prijs meer dan verdiend heeft!

Jim Sligting
Trainer/coach afc34 A1

Esta de Jong
Assistent trainer/coach Afc34 A1

Robin de Haan
Technisch jeugdcoördinator

Sportpark

Secretariaat

Volg ons ook op