AFC-LOGO-OK-1-small 

Doneeractie "STEUN ONZE CLUB" is groot succes.

dinsdag, 07 april 2020,

Iedereen is op z'n eigen manier getroffen door het coronavirus. Op sociaal vlak kan heel veel niet meer, waaronder voetbal. Wij missen dit met z’n allen. Vooral de trainingen, de wedstrijden op het veld, maar ook in de zaal, het hapje, drankje en praatje in de kantine en natuurlijk de kans om beter te worden!! Maar AFC’34 mist ons allen ook enorm. Alle vrijwilligers, de drukte in de kantine, de gezelligheid rondom de velden, de biljartclub, de keez-avonden en ga zo maar door.  

Net als vele ondernemers loopt AFC’34 veel inkomsten mis, terwijl de kosten doorgaan. Wij willen op deze manier AFC’34 helpen door digitaal onze mooie vereniging te steunen en zo AFC’34 door deze bizarre periode te loodsen. Zodat we straks met z'n allen weer kunnen sporten en kunnen presteren maar natuurlijk vooral om weer lol en plezier te hebben. Dus steun a.u.b. onze mooi vereniging met een donatie, hoe klein en hoe groot ook!

UPDATE: Binnen een paar dagen is het streefbedrag al gehaald! We zijn dan ook overweldigd door alle donatie"s die een ieder met een Blauw/Geel hart heeft gedaan. Heel veel dank hiervoor!

Door dit succes hebben we het streefbedrag kunnen verhogen.

Op de volgende link kan men doneren: 

https://getfunded.nl/campagne/9917-steun-als-blauw-gele-leeuw-afc-34

Alvast bedankt. 

Sportieve groet, diverse Blauw-Gele Leeuwen! 

Sportpark

Secretariaat

Volg ons ook op