AFC-LOGO-OK-1-small 

Doelman Joey Wiese blijft ook komend seizoen bij de zondagselectie van AFC'34

maandag, 11 mei 2015,

ALKMAAR - Doelman Ori Hoogland en middenvelder Luc Schuffelen hebben deze week aangegeven ook komend seizoen deel uit te maken van de zondagselectie van AFC'34.

Ori Hoogland (34) is al jaren verbonden aan onze club en heeft inmiddels aangetoond een prima doelman te zijn voor onze ploeg. Hoe vaak heeft hij ons er niet doorheen gesleept met een paar fantastische reddingen? Een zeer solide sluitpost waarmee AFC'34 zeer tevreden is. Buiten het veld is hij ook een belangrijk verlengstuk van de trainers.


Ori Hoogland

Middenvelder Luc Schuffelen (20) maakte twee seizoenen geleden de overstap van DTS naar AFC'34. Met zijn beresterke lichaam en prima passing is hij bovenal altijd aanspeelbaar. Met zijn loopvermogen kom je hem over het hele veld tegen.

De technische staf is blij dat beide spelers als eerste hebben aangegeven te blijven. Binnenkort zullen we meer spelers op deze wijze presenteren.


Luc Schuffelen

De technische staf is blij dat beide spelers als eerste hebben aangegeven te blijven. Binnenkort zullen we meer spelers op deze wijze presenteren.

Update 13 maart:
Deze vrijdag 13 maart kunnen we weer twee spelers melden die ook komend seizoen bij AFC'34 zullen spelen: verdediger Lars Boekel en aanvaller Herbert 'Bertje' Inecia.

Verdediger Lars Boekel (23) zal dan reeds zijn 6e seizoen ingaan bij onze vereniging. Vanaf de pupillen speelt deze ras-AFC'34-er bij onze vereniging. In zijn oom André Boekel had hij een schitterend voorbeeld; André maakt in de jaren '70 deel uit van een ploeg die furore maakte door vanuit de vierde klasse op te stomen naar de top van het amateurvoetbal, onder leiding van trainer Joep Steur. Lars is een zeer dynamische rechterflank-verdediger die naast zijn hoofdtaak ook veel aanvallende impulsen onderneemt. Je komt hem diverse keren tegen mocht je hem passeren. Nooit verzakend!


Lars Boekel

Aanvaller Herbert 'Bertje' Inecia (30) gaat in augustus zijn tweede seizoen in. Hij kwam vorig seizoen over van De Foresters uit Heiloo, waar hij een paar prima seizoenen achter de rug had. Zijn eerste seizoen bij onze vereniging is er eentje met vallen en opstaan, maar dat is eigenlijk met het hele team het geval. Zijn snelheid en doeltreffendheid zijn wapens die hij nooit zal verliezen, dus dat belooft nog veel de komende tijd. In het verleden speelde de aanvaller onder meer voor Jong Volendam, ADO'20, De Flamingo's 64, Alcmaria Victrix en de amateurs van Ajax.


Herbert 'Bertje' Inecia

Update 14 maart:
Naast bovenstaande spelers heeft AFC'34 opnieuw met twee spelers overeenstemming bereikt. Het betreft de twee verdedigers met Turkse roots: Emre Aykan en Ilker Yilmaz.

Verdediger Emre Aykan (21) speelt straks voor het vierde seizoen in onze selectie. De sobere verdediger heeft het uitschakelen van zijn tegenstander tot kunst verheven. Hem in de luren leggen met een schijnbeweging is een kansloze missie. Emre trapt nergens in en haalt alle dreiging eruit. Zo'n speler in de selectie is voor iedere ploeg een 'must'. Voetballen begint met verdedigen en dat heeft Emre tot in de finesses onder de knie.


Emre Aykan

Ook Ilker Yilmaz (19) speelt het volgende seizoen bij AFC'34. De linkerverdediger, die ook centraal achterin uit de voeten kan, maakte vorig seizoen zijn debuut in de hoofdmacht tijdens de openingswedstrijd tegen De Foresters. Met een splijtende pass op Menno Meijland stond hij toen aan de basis van de 2-1 winst. Een week later kreeg hij tegen Elinkwijk de rode kaart, dus binnen een week was de 'ontgroening' daar. Met zijn fijne traptechniek en overzicht is hij voor ieder elftal van waarde. Staat aan de basis van hopelijk nog een mooie, lange carrière!


Ilker Yilmaz

Update 16 maart:
Deze maandag 16 maart kunnen we opnieuw een speler noemen die aangegeven heeft bij de zondagselectie van AFC'34 te blijven. De 21-jarige Ali Deveci, inmiddels getooid met een massievere baard dan op onderstaande foto zichtbaar is, blijft onze blauwgele kleuren trouw. Met zijn vijf doelpunten dit seizoen mag deze speler van Turkse origine zich zelfs topscorer van het team noemen. Ali, die in het verleden bij AZ in diverse jeugdteams heeft gespeeld, gaat volgend jaar zijn vierde seizoen in. De flankaanvaller heeft een arsenaal aan trucs in huis, maar zeker ook een neusje voor het doel. Een meer dan bruikbare kracht!


Ali Deveci

Update 18 maart:
De selectie krijgt ondertussen aardig vorm. Deze woensdag 18 maart heeft ook verdediger Mick Leijdeckers (22) aangegeven bij AFC'34 te blijven. Hij zal dus zijn vierde seizoen ingaan bij onze vereniging. Mick is afkomstig uit onze eigen jeugdafdeling en maakte in het seizoen 2012/2013 zijn debuut in de hoofdmacht. Hij is bikkelhard in de duels en geeft daarbij nooit op. Hij speelde in het verleden ook in de C-junioren bij AZ en de A-junioren bij FC Volendam.


Mick Leijdeckers

Update 19 maart:
Weer twee spelers die ook komend seizoen bij AFC'34 zullen spelen. Deze donderdag 19 maart hebben Mohamed Ouamar en Raymond de Waard aangegeven een jaar extra bij onze vereniging te blijven. Opnieuw goed nieuws!

Middenvelder Mohamed Ouamar (23) gaat dan zijn vierde seizoen in bij AFC'34. In het verleden kwam hij al uit in diverse jeugdelftallen bij ons. Later speelde hij nog voor FC Volendam A2 en als beginnend senior bij FC Chabab 2. De technicus heeft dit huidige seizoen al veel wedstrijden in de hoofdmacht mogen spelen en hij toonde daarin het nivo prima aan te kunnen. Met name zijn loopvermogen en balbehandeling zijn uitstekend!


Mohamed Ouamar

Ook is AFC'34 verheugd dat aanvaller Raymond de Waard (18) langer bij AFC'34 zal blijven. Reeds in de jeugd was duidelijk dat de Egmonder, zoon van oud-AFC'34-er en ex-prof Fred de Waard, over veel talent beschikt. Als 17-jarige was hij als eerstejaars A-junior al regelmatig in de hoofdmacht te bewonderen. Inmiddels dus niet meer weg te denken bij de hoofdselectie. Waar precies de lat ligt voor de ranke spitsspeler is moeilijk te zeggen, maar dat er nog veel 'in het vat' zit, is duidelijk.


Raymond de Waard

Update 20 maart:
Ook vandaag, vrijdag 20 maart, heeft weer een speler aangegeven bij de zondagselectie van AFC'34 te blijven. Het betreft Sandro Staal (21), die op de linkerflank alle posities kan bespelen. Vaak ingezet als verdediger heeft dit krachtmens ook de nodige ervaring op het middenveld en zelfs voorin heeft hij aangetoond uit de voeten te kunnen. Een kiezelhard schot, maar ook een fijngevoelige pass heeft hij in zijn repertoire. Met zijn imponerende dreadlocks boezemt hij de tegenstander al bij opkomst het nodige ontzag in. Een speler die op onverwachte momenten iets 'extra' kan brengen. Sandro gaat volgend jaar zijn vierde seizoen in bij onze vereniging.


Sandro Staal

Update 25 maart:
Deze woensdag 25 maart hebben een aantal talentvolle jongere spelers aangegeven ook komend seizoen bij AFC'34 te willen spelen. Het betreft Thijs Vos, Stan Vonk en Geert Bruin.

Thijs Vos (20) is een centrale verdediger die momenteel in het tweede elftal uitkomt. Vanaf de F-pupillen speelt Thijs bij onze vereniging en mag zich dus een echte AFC'34-er noemen!


Thijs Vos

Een andere speler die al vanaf de F-pupillen bij AFC'34 speelt is Stan Vonk (19). Hij speelt net als Thijs alle selecties doorlopen en komt momenteel uit in Jong AFC'34. Gezien zijn leeftijd heeft Stan nog alle mogelijkheden en kansen op tafel liggen. Bij AFC'34 hoopt Stan zijn ontwikkeling verder vorm te geven.


Stan Vonk

Ook de Heiloo woonachtige Geert Bruin (20) blijft bij AFC'34. De middenvelder kwam afgelopen seizoen over van SVW'27 en speelt dit jaar bij Jong AFC'34. Komend seizoen zal Geert een plek proberen te bemachtigen in de hoofdmacht van onze vereniging. Geert is een echt talent waarbij nu nog niet te bepalen is waar zijn plafond ligt. Dat er nog genoeg rek in zit, moge duidelijk zijn!

Update 29 maart:
Zondag 29 maart hebben weer twee spelers aangegeven bij AFC'34 te zullen blijven. Het betreft Jeroen Pater en Volkan Orhangazi.

Verdediger Jeroen Pater (19) speelt momenteel bij Jong AFC'34. De lange verdediger kwam afgelopen seizoen over van vijfdeklasser Vesdo uit Schagerbrug. Hij gaat dus zijn tweede seizoen in bij onze vereniging.


Jeroen Pater

Ook Volkan Orhangazi (26) blijft bij AFC'34. Hij speelt al jarenlang bij onze club, exclusief een mini-avontuur bij Alkmaarsche Boys. De middenvelder, uitkomen op zijn favoriete positie 7, zorgt bij Jong AFC'34 voor de broodnodige routine.


Volkan Orhangazi

Update 30 maart:
Maandag 30 maart is bekend geworden dat Mike Langedijk (22) zich komend seizoen zal voegen bij de zondagselectie. De linkerverdediger is momenteel trainer van AFC'34 B1 (zon.) en zal komend seizoen de trainer/coach worden van AFC'34 D1. Mike is begonnen in de jeugd van Alcmaria Victrix, waar hij tot aan de E1 speelde. Daarna volgde vier seizoenen AFC'34 om vervolgens bij De Flamingo's, Jong Holland en De Zouaven te spelen. Door een knieblessure was Mike twee jaar geleden genoodzaakt te stoppen, maar het lijf is weer geheel fit!

Update 1 april:
Zeker geen 1 april-grap: aanvaller Alpay Alarslan (20) blijft ook komend seizoen spelen voor AFC'34. De Alkmaarder, van Turkse origine, kwam afgelopen seizoen over van de A-junioren van Argon. Daarvoor speelde hij o.a. in jeugdselectie-teams van FC Volendam en AFC Amsterdam. Dit huidige jaar maakt hij onderdeel uit van Jong AFC'34, waar hij met zijn doelpunten en spel nadrukkelijk op de deur van het eerste elftal klopt.

Update 4 april:
Paaszaterdag 4 april zijn er weer een aantal spelers die hebben aangegeven bij AFC'34 te blijven. Dit keer gaat het om Boi Postma en Iliass Ait Kassi. Ook jeugdtrainer Matthias Pepping zal zich gaan aansluiten bij de selectie.

Boi Postma (20) speelt voor het eerste seizoen in de zondagselectie. De linkerverdediger maakte zijn debuut in de eerste wedstrijd van het seizoen, tegen JOS Watergraafsmeer. Daarna heeft hij regelmatig mogen opdraven in de hoofdmacht. Boi is een verdediger met behoorlijk wat techniek en zijn drive ondersteunt hij ook het middenveld en de aanvallers.


Boi Postma

Iliass Ait Kassi (19) speelt in Jong AFC'34. Hij is een talentvolle middenvelder, die de afgelopen eerste seizoenshelft geblesseerd aan zijn knie was. De in Noord-Scharwoude woonachtige Ait Kassi speelt vanaf de B-junioren bij onze vereniging en heeft daarvoor o.a. in de jeugdopleiding van HFC Haarlem gespeeld.


Iliass Ait Kassi

De huidige interim-trainer van Jong AFC'34, Matthias Pepping (27) zal ook komend seizoen (als dispensatie-speler) aansluiten bij de zondagselectie. Matthias heeft in de jeugd bij Kolping Boys gespeeld en in de senioren bij datzelfde Kolping Boys en Sporting S. Hij is reeds vijf seizoenen als trainer betrokken bij onze jeugdopleiding in diverse functies: assistent-trainer AFC'34 A1, trainer AFC'34 B1 (zon.), trainer AFC'34 A1 en de laatste twee seizoenen als trainer van AFC'34 C1. Hij is een allround-speler, die voorin of op het middenveld het beste tot zijn recht komt.

Update 8 april:
De A-junioren Mustafe Baré, Jur Bruin en Martijn Wierenga zullen komend seizoen de zondagselectie versterken vanuit de eigen jeugd.

Vorig seizoen maakte middenvelder Mustafe Baré (20) reeds de overstap van Almere City FC naar AFC'34. Nadat hij eerder in de jeugd van Kolping Boys en daarna bij AZ en HFC Haarlem actief was, belandde de middenvelder uiteindelijk bij Almere City FC. Daar speelde hij afgelopen seizoen in de A1. In het huidige seizoen maakt hij onderdeel uit van AFC'34 A1 om volgend seizoen toe te treden tot de seniorenselectie. Martijn Wierenga (18) speelt voor het eerste seizoen bij AFC'34. Hij is een linkerverdediger, die ook op het middenveld uit de voeten kan. Hij kwam over van Jong Holland. Zijn huidige ploeggenoot Jur Bruin (18) is de broer van selectielid Geert Bruin en zal ook komend seizoen de overstap naar de senioren maken. De Alkmaarse middenvelder, die ook centraal achterin kan spelen, kwam in het verleden uit in jeugdelftallen van SVW'27 en AZ.

Update 16 april:
Vandaag 16 april kunnen we heel goed nieuws melden: middenvelder Nick Burger heeft besloten bij AFC'34 te blijven!

Aanvoerder Nick Burger (22) speelt dit seizoen voor het vierde jaar in de selectie en is inmiddels uitgegroeid tot een absolute sterkhouder binnen het elftal. De geboren Tuitjenhorner kwam in de jeugd uit voor Hollandia T. maar verkoos in zijn laatste jaren als jeugdspeler voor de opleiding bij onze club. Vandaar uit stroomde hij via Jong AFC'34 door naar het eerste elftal. AFC'34 is zeer verheugd dat Nick zijn voetballoopbaan in Alkmaar verlengd!


Nick Burger

Update 20 april:
Wederom kunnen we een speler melden die heeft aangegeven bij AFC'34 te blijven: Alessandro Witkamp.

De in Callantsoog woonachtige middenvelder Alessandro Witkamp (21) speelt momenteel in Jong AFC'34. Als linksbuiten beschikt hij over een fantastisch schot en maakt hij de mooiste treffers. Vanaf de D-pupillen speelt Alessandro al bij AFC'34.


Allessandro Witkamp

Update 21 april:
Een dag later aanbeland en opnieuw een blijver te melden: doelman Joey le Duc (22). De sluitpost maakt al diverse seizoenen deel uit van het keepersgilde onder leiding van trainer Bob Beentjes. Joey is een talent die met zijn imponerende verschijning al de nodige angst bij aanvallers inboezemt. Technisch gezien is hij een topper en kan nog zeker progressie maken.


Joey le Duc

Update 23 april:
Vanuit de eigen jeugd kunnen we weer melding maken van twee spelers, die komend seizoen de overstap naar de zondagselectie zullen maken: Stan Snijders en Ruben Weber. Na Mustafe Baré, Martijn Wierenga en Jur Bruin zijn zij dus de volgende A-junioren die als senior in spé bij AFC'34 zullen blijven.

Middenvelder Stan Snijders (19) maakte onlangs als invaller tegen De Zouaven al zijn debuut in de hoofdmacht. De in Jisp woonachtige Stan is een lange verschijning die op verschillende posities uit de voeten kan. Beschikt over een prima mentaliteit en heeft de 'looks' van een jaren '80-speler.
Rechtsback Ruben Weber (19) is een sterke speler die het duel niet schuwt. Hij komt regelmatig lekker op via de flanken. Een echte mannetjesputter, die vanaf de C-junioren voor onze vereniging speelt.

Vanuit Koedijk zullen ook de broers Jesse Kroon en Sem Kroon aansluiten bij onze zondagselectie. Linksback Jesse heeft al eerder in Jong AFC'34 gespeeld. Hij kan ook centraal goed uit de voeten. Zijn jongere broer Sem is centrale verdediger en is momenteel nog A-junior, maar heeft al regelmatig met het eerste van Koedijk mogen meedoen. Beide spelers speelden in een recreatief elftal bij de zwartgelen, maar misten de 'prestatieve prikkel'.


Jesse Kroon

Update 25 april:
Vlak voor Koningsdag 2015 kunnen we weer melding maken van twee jeugdspelers, die komend seizoen de zondagselectie zullen versterken. Het betreft Giovanni Dors en Pim Kiebert.

Aanvaller Giovanni Dors (19) speelt al vanaf de B-junioren bij AFC'34. Hij is een talentvolle linksbuiten met de beschikking over een dodelijke combinatie van snelheid en acties.

Pim Kiebert (20) is een ras-AFC'34-er. Hij speelt al vanaf de F-pupillen bij AFC'34. Pim is een controlerende middenvelder die overal tussen zit. Komt uit een echte AFC-familie; zijn vader is al jaren een vaste scribent op onze site.

Update 11 mei:
Deze maandag, vlak na het einde van het seizoen, werd bekend dat Joey Wiese (20) ook komend seizoen deel uitmaakt van de keepersgroep van de zondagselectie. Wiese, die afgelopen seizoen heeft meegetraind met Telstar, zal samen met Ori Hoogland en Joey le Duc net als het afgelopen seizoen samen met keeperstrainer Bob Beentjes weer progressie willen maken. Joey, die al regelmatig in het eerste elftal heeft gespeeld, maakte dit jaar faam door de uitwedstrijd tegen De Dijk met 3-1 te winnen. Pas vlak voor tijd wisten de Amsterdammers hem te passeren. Een prima prestatie!


Joey Wiese

Sportpark

Secretariaat

Volg ons ook op