AFC-LOGO-OK-1-small 

Doe mee met de STOELTJESACTIE van AFC'34

dinsdag, 04 juli 2017,

AFC’34 wil graag de Bart de Lange-(zit)tribune opknappen. Om dit mogelijk te maken is de club een tijd geleden gestart met de Stoeltjesactie en dat is een groot succes geworden. Met 20 vrijwilligers gaan ze vanaf 20 oktober geplaatst worden. Er is nog een beperkt aantal beschikbaar ! 

Het is de bedoeling dat met deze sponsoractie 260 gele en blauwe tribunestoeltjes à € 50,- verkocht gaan worden. Degenen die meedoen met de actie krijgen de mogelijkheid om hun eigen naam, of die van hun partner, vriend of vriendin, of die van hun bedrijf, op de stoeltjes te laten plaatsen.

U kunt meedoen door een inschrijfformulier (verkrijgbaar in het clubhuis) in te vullen en in te leveren bij de bar in de kantine. Ook kunt u het inschrijfformulier hieronder downloaden, het thuis invullen en afleveren in het clubhuis of bij een van de bestuursleden.

Link inschrijfformulier: Inschrijfformulier_Stoeltjesactie_AFC34.pdf

Een derde mogelijkheid is een e-mail te sturen naar info@afc34.nl . In uw e-mail geeft u aan met hoeveel stoeltjes u wilt meedoen en dat u AFC’34 eenmalig machtigt om het verschuldigde bedrag af te schrijven van uw rekening. Vermeld tevens s.v.p. uw naam, adres, telefoonnummer en uw IBAN rekeningnummer.

Iedereen heel erg bedankt voor het enthousiasme en zeker ook geduld.

Het bestuur van AFC’34

AFC stoeltjes web slider

 

Sportpark

Secretariaat

Volg ons ook op