AFC-LOGO-OK-1-small 

Doe mee met de STOELTJESACTIE van AFC'34

dinsdag, 04 juli 2017,

AFC’34 wil graag de Bart de Lange-(zit)tribune opknappen. Om dit mogelijk te maken is de club gestart met de Stoeltjesactie.

Het is de bedoeling dat met deze sponsoractie 300 gele en blauwe tribunestoeltjes à € 50,- verkocht gaan worden. Degenen die meedoen met de actie krijgen de mogelijkheid om hun eigen naam, of die van hun partner, vriend of vriendin, of die van hun bedrijf, op de stoeltjes te laten plaatsen.

Het bestuur van AFC’34 hoopt dat velen aan de actie zullen deelnemen. De leden, de ouders, de sponsoren, kortom allen die AFC’34 een warm hart toedragen, worden verzocht met de actie mee te doen.

U kunt meedoen door een inschrijfformulier (verkrijgbaar in het clubhuis) in te vullen en in te leveren bij de bar in de kantine. Ook kunt u het inschrijfformulier hieronder downloaden, het thuis invullen en afleveren in het clubhuis of bij een van de bestuursleden.

Link inschrijfformulier: Inschrijfformulier_Stoeltjesactie_AFC34.pdf

Een derde mogelijkheid is een e-mail te sturen naar Peter Hamstra, phamstra@xs4all.nl. In uw e-mail geeft u aan met hoeveel stoeltjes u wilt meedoen en dat u AFC’34 eenmalig machtigt om het verschuldigde bedrag af te schrijven van uw rekening. Vermeld tevens s.v.p. uw naam, adres, telefoonnummer en uw IBAN rekeningnummer.

Het innen van de verschuldigde bedragen zal pas plaatsvinden als alle 300 stoeltjes verkocht zijn.

Dank voor uw medewerking.

Het bestuur van AFC’34

AFC stoeltjes web slider

 

Sportpark

Secretariaat

Volg ons ook op