AFC-LOGO-OK-1-small 

Djen van der Struis (D1) speler van de maand Maart.

dinsdag, 05 april 2016,

Djen van der Struis is door de technische staf van de AFC’34 Jeugdopleidingsdivisie verkozen tot Speler van de Maand Maart. 

Eerder gingen Tay (0.14), Martijn (B1), Nils (E2), Douwe (A1), Indy (D1) en Ersan hem al voor. Elke maand zal deze titel worden gegeven aan één van de talenten die actief is binnen de F- tot A-selectie. Hierbij wordt gekeken naar de spelers die zowel op het veld als daarbuiten durven uit te blinken, 100 procent inzet tonen, een winnaarsmentaliteit hebben, de wil om samen te werken, goed trainen en spelen en altijd bezig zijn om zich te ontwikkelen. 


Djen is pas 1 seizoen actief als lid van AFC;34, zijn vorige club was Texel'94. Binnen kort tijd heeft Djen zich enorm snel aangepast aan het niveau bij onze vereniging. 3 a 4 keer per week stapt hij samen met zijn vader in de auto om vervolgens per boot richting het vaste land te varen en de kans te pakken om beter te worden. Hij heeft deze maand niet alleen uitgeblonken op de training, maar ook in wedstrijden (Heeft zelfs zijn debuut al gemaakt in de O-14). Djen zijn spel kenmerkt zich door doorzettingsvermogen, power en een absolute wil om te winnen. Djen zal nooit verzaken en zal ondanks zijn flinke reistijd altijd de volle 100% geven. Het is dan ook meer dan verdiend dat de titel ''Speler van de maand'' deze maand gaat naar Djen van der Struis


Djen, namens alles jeugdtrainers en jouw medespelers gefeliciteerd met deze mooie onderscheiding en beloning!

Mike Langedijk
Trainer/coach D1

Robin de Haan
Technisch jeugdcoördinator

Sportpark

Secretariaat

Volg ons ook op