AFC-LOGO-OK-1-small 

De zondagselectie van AFC'34 voor het seizoen 2015/2016 !

vrijdag, 19 juni 2015,

ALKMAAR - Na maanden van gesprekken, afwegingen, beslissingen, teleurstellingen, uitdagingen, belletjes, mailtjes en whatsapps is dan het toch 15 juni 2015 geworden: de sluitingstermijn voor de overschrijvingen in het amateurvoetbal is bereikt!

We mogen met recht zeggen dat de stofwolken zeker ook het complex van AFC'34 hadden bereikt. Met het vertrek van met name Eelke de Graaf, Jimi Kooge, Menno Meijland, John van der Kort en Jim Hulleman vertrokken er honderden wedstrijden aan ervaring. Spelers die veel voor AFC'34 hebben betekend. Mogen we best even bij stilstaan; mooie jaren schieten voorbij in de gedachten. Deze spelers hebben diverse promoties en degradaties mogen meemaken. Echte AFC-ers ondertussen. Mannen, was groots wat jullie bij vlagen hebben laten zien! Sowieso heel veel succes met jullie nieuwe uitdaging, maar die poort van ons he........die blijf zeker voor jullie open.

Enfin, AFC'34 staat dus voor nieuwe uitdagingen. Met de komst van de nieuwe hoofdtrainer David Zonneveld (Jong Holland) en assistent-trainer en ex-prof Hennie Meijer staan we aan het begin van een nieuwe periode. De degradatie naar de eerste klasse moet verwerkt worden, met diverse andere spelers zal de weg omhoog gevonden moeten worden.

Tegenover de vertrekkers heeft AFC'34 een bij vlagen jonge, maar ambitieuze groep kunnen formeren. De broers Denzel en Malcolm Meijer, afkomstig van resp. De Kennemers en ADO'20, hopen onder de hoede van hun vader Hennie weer stappen in hun voetballoopbaan te kunnen maken. Ook Arsenio Dihalu maakt de overstap van het gedegradeerde De Kennemers naar AFC'34. De middenvelder heeft al veel ervaring opgedaan bij o.a. AFC Amsterdam, ADO'20, OFC.

Brian-Paul Tesselaar keert daarnaast terug bij zijn oude club waar het allemaal begin. De verdediger, die ook als aanvaller prima uit de voeten kan, heeft enkele seizoenen bij Hollandia en ADO'20 gespeeld. Bij AFC'34 hoopt hij als aanvaller aan te tonen dat er nog genoeg potentie in hem schuilt. Vanuit tweedeklasser LSVV maakt middenvelder Bas Kansen de sprong naar Alkmaar-West. Hij speelt al diverse seizoenen bij de senioren en weet dus wat er gevraagd wordt. Een talentvolle speler waar AFC'34 nog veel plezier aan hoopt te beleven.

Sean Weir is een lange, ranke verdediger die afgelopen seizoen in de A-junioren van het Haarlemse EDO speelde. Weir, afkomstig uit Velserbroek en opgegroeid bij VSV, kan gaan voor zijn kans in het hart van de AFC'34-verdediging.
Tenslotte maken ook traditiegetrouw diverse junioren weer de stap naar de seniorenselectie. Mustafe Baré, Jur Bruin, Pim Kiebert, Stan Snijders, Ruben Weber en Martijn Wierenga zullen aansluiten bij Jong AFC'34 dan wel de hoofdselectie. AFC'34 zal alle voorwaarden creëren om ervoor te zorgen dat zij bij onze vereniging kunnen doorgroeien. Het verleden heeft bewezen dat er genoeg spelers zijn geweest die een mooie carrière hebben opgebouwd. De sleutel daartoe ligt in hun eigen handen.

Een overzicht van de totale zondagselectie, met dus ook alle andere nieuwkomers en de spelers die zijn gebleven, is als volgt:

  Zondagselectie '15/'16:        
01. Alpay Alarslan   22. Marc Neperus  (FC Den Helder)
02. Emre Aykan   23. Volkan Orhangazi  
03. Mustafe Baré (eigen jeugd) 24. Mohamed Ouamar  
04 Lars Boekel          25. Jeroen Pater   
05. Geert Bruin   26. Matthias Pepping (was gestopt)
06. Jur Bruin (eigen jeugd)      27. Boi Postma  
07. Nick Burger          28. Sherjhun Sambo (S.V.W.'27)
08. Ali Deveci   29. Luc Schuffelen  
09. Arsenio Dihalu (De Kennemers)  30. Stan Snijders (eigen jeugd)
10. Joey le Duc          31. Sandro Staal  
11. Kasper de Fries-Johansen (H.B.O.K.) 32. Brian-Paul Tesselaar (A.D.O.'20)
12. Ori Hoogland   33. Stan Vonk  
13. Bert Inecia   34. Thijs Vos  
14. Bas Kansen (L.S.V.V.) 35. Raymond de Waard  
15. Pim Kiebert        (eigen jeugd) 36. Sean Weir  (E.D.O.)
16. Jesse Kroon (Koedijk) 37. Ruben Weber (eigen jeugd)
17. Sem Kroon (Koedijk) 38. Martijn Wierenga (eigen jeugd)
18. Mike Langedijk   (was gestopt) 39. Joey Wiese  
19. Mick Leijdeckers   40. Alessandro Witkamp    
20. Denzel Meijer (De Kennemers)  41. Ilker Yilmaz  
21. Malcolm Meijer (A.D.O.'20)      

Vertrokken: Jermain Bregita (?), Emanuel Davies (Hollandia), Michael Davies (De Zouaven), Eelke de Graaf (ODIN'59), Jamie Heringa (KFC), Jim Hulleman (ODIN'59), Illias Ait Kassi (gestopt), Jasper Keuken (Koedijk), Jimi Kooge (Alkmaarsche Boys), John van der Kort (Alkmaarsche Boys), Roger Leeuwenburgh (gestopt), Ber Meulemans (VIOS W.), Menno Meijland (De Rijp), Matthijs Ramaker (KFC), Ferdi Yalcin (?), Rasim Yalcin (?), Roald Zoet (SVW'27).

Hoofdtrainer David Zonneveld

Sportpark

Secretariaat

Volg ons ook op