AFC-LOGO-OK-1-small 

De vrijwilliger van de maand september (Laus van Langen )

zondag, 30 september 2018,

Het voortbestaan van een amateurvereniging valt of staat bij de inzet van zijn vrijwilligers . Ook onze club word grotendeels gerund door vrijwilligers. Sommigen zie je op of langs het veld , of achter de bar in de kantine.  Veel andere vrijwilligers zijn een stuk minder zichtbaar, neem bv de bestuurders, het onderhoudsteam of de veld, scheidsrechter  en kleedkamerplanners.  Ook zij vervullen een belangrijke rol in het mogelijk maken dat de bal elk weekend weer rolt bij AFC34. Daarom zetten wij elke maand een vrijwilliger in de spotlight om zo onze leden te laten zien dat we trots zijn op deze mensen.

De vrijwilliger van de maand september is Laus Van Langen ! 

Laus houd zich bezig met de ledenadministratie, vooral de afgelopen maand is hij druk geweest met leden in en uitschrijven en dat de pasfoto"s   binnen zijn voor de wedstrijdformulieren . Maar Laus doet niet alleen de ledenadministratie , ook is hij een bekend gezicht in het wedstrijdsecretariaat, en is hij elke zaterdag  ter ondersteuning van Milko altijd te vinden op de club ! Ook op zondag is hij (met AFC shawl)  altijd te vinden om ons eerste zondagteam  aan te moedigen. 

Dankzij Kees Kraakman (onze  huidige contributiebeheerder ) is hij al sinds 1969 actief voor onze club. Kees vroeg Laus tijdens hun wekelijkse biljartavond  of hij niet elftal leider wilde worden , en zo geschiedde.. sindsdien is Laus een  AFCer geworden . Want nadat hij een paar jaar elftalleider is geweest heeft hij daarna vele functies binnen onze club vervuld . 

Het indrukwekkende rijtje :

-Hoofdpupillenleider

-Jeugdvoorzitter (11 jaar)

-Zaterdag 1 leider ( 4 jaar)

-ledenadministratie (sinds 2006)

Secretariaat ( elke  zaterdag)

Kassadienst . 

Dat Laus ERELID is geworden van  onze club zal geen verrassing zijn , want zoals toenmalig voorzitter Loek Berger ooit zei ," Laus is de Haarlemmerolie binnen de club" 

Tevens is Laus één van de weinige AFCers die ooit de legendarische  Pelé de hand heeft geschud ! In 1976 was hij één van de gelukkigen om samen met een groep  AFCers  de reis richting Massapequa (New York) te maken waar Pelé  toendertijd voor de New York Cosmos speelde.  Ook van deze historische reis in de geschiedenis van AFC"34 was hij medeorganisator .

Laus (70 jaar) en  sinds 1969 nog dagelijks bezig met onze club is een clubicoon waar we trots op zijn . En we bedanken hem dan ook voor alles wat hij voor de club heeft gedaan en nog steeds doet !

Robert Keesen

Sportpark

Secretariaat

Volg ons ook op