AFC-LOGO-OK-1-small 

De vrijwilliger van de maand (Februari) is Jeffrey van Zanten

dinsdag, 05 februari 2019,

Het voortbestaan van een amateurvereniging valt of staat bij de inzet van zijn vrijwilligers . Ook onze club wordt grotendeels gerund door vrijwilligers. Sommigen zie je op of langs het veld , of achter de bar in de kantine.  Veel andere vrijwilligers zijn een stuk minder zichtbaar, neem bv de bestuurders, het onderhoudsteam of de veld, scheidsrechter en kleedkamer planners. Ook zij vervullen een belangrijke rol in het mogelijk maken dat de bal elk weekend weer rolt bij AFC’34. Daarom zetten wij elke maand een vrijwilliger in de spotlight om zo onze leden te laten zien dat we trots zijn op deze mensen.

Deze maand Jeffrey van Zanten , een vrij 'nieuw’ gezicht binnen onze vereniging.Jeffrey is als bestuurslid belast met de functie horecazaken,  een functie waar heel wat bij komt kijken ! We zijn als vereniging dan ook trots dat Jeffrey dit belangeloos doet en heel veel uren steekt in onze club !

Ik ben Jeffrey van Zanten, ik woon samen met Jessica en ik heb twee kinderen Nadine-Nadia en Mathijs.
Jeroen, de vrijwilliger die de ouders indeelt voor de kantine, heeft mij twee jaar geleden ingeroosterd en sinds die tijd ben ik er blijven hangen.

De club ging in die tijd wat minder en er was  een bestuurswisseling, De huidige voorzitter Michel is in mijn ogen een mooi en slim mens die hart heeft voor de club. Omdat ik vertrouwen heb in de club heb ik een vrijwillige bestuursfunctie aangenomen. Samen met Willem Borst en Diana Vreeker ben ik verantwoordelijk voor de kantine.

Zelf ben ik docent maritiem en techniek in IJmuiden aan het vmbo (maritiemcollegeijmuiden)
Daarnaast heb ik een aantal nevenfuncties

Vrijwillige brandweerman  in de gemeente Alkmaar
Kaasdrager voor de gemeente Alkmaar
Voorzitter Onafhankelijke partij Alkmaar
Klein uitzendbureau voor varend personeel (vaardienst.nl)

AFC is hard op zoek naar nieuwe vrijwilligers.
Al is het maar een uurtje per week jullie vrijwilligers zijn hard nodig bij AFC!

We moeten het samen doen !

Sportpark

Secretariaat

Volg ons ook op