AFC-LOGO-OK-1-small 

De vrijwilliger van de maand April !

dinsdag, 02 april 2019,

De vrijwilliger van deze maand was te bescheiden om zichzelf voor te stellen en voor hem hoefde dat allemaal niet....  Toch vinden wij dat hij hier recht op heeft ,al is vrijwilliger van het jaar een mooier eerbetoon voor deze op en top vrijwilliger ! Maar zonder een naam te noemen zal iedere AFCer weten over wie het gaat….

Het is een telg uit een bekende AFC'34 familie die bijna 7 dagen aanwezig is op ons complex ! Elke dag is hij bezig rondom de velden , vuilnisbakken legen, reparaties en met buurvrouw VV Alkmaar zijn de werkzaamheden steeds meer geworden . Ondanks al het "gemopper" blijft hij opgewekt en zet hij voor de club zijn beste beentje voor ! 

Al vele jaren maakt hij onderdeel uit van het  I.O.T . Vele klussen die op de club moeten gebeuren wordt door hem en zijn team uitgevoerd. Denk aan de afgelopen tijd , alle led verlichting opgehangen in het scorebord en in de kantine. Maar ook tijdens de verbouwing van onze kantine een paar jaar geleden was deze persoon elke dag aanwezig om zijn twee rechterhanden te gebruiken voor onze club !  

De lijnen die elke zaterdag  zo mooi witgekalkt zijn wordt ook gedaan door degene waar we de naam niet van noemen…

Een ieder zal nu wel weten over wie we het hebben , een man die goud waard is voor de club .

Daarom is degene onze vrijwilliger van de maand en hopen we nog lang van zijn diensten én kennis gebruik te maken !

Robert Keesen

Sportpark

Secretariaat

Volg ons ook op