AFC-LOGO-OK-1-small 

De nieuwe zondagselectie van AFC'34 voor het komende seizoen is bekend !

zaterdag, 15 juni 2019,

ALKMAAR - Dat was hem dan! Maandenlang is de datum van 15 juni omcirceld in menig trainersagenda als een cruciale dag, als het gaat om de spelerswisselingen bij de standaard-teams. Wie blijven? Wie komen erbij? Wie gaan er weg?

We mogen rustig stellen dat AFC'34 op dat gebied een prima periode achter de rug heeft. Na een lastig seizoen, waarbij trainer Job Dragtsma soms moest passen en meten met het beschikbare arsenaal spelers, kwam de ploeg na de winterstop op stoom. Slechts een paar nederlagen waren nog maar aan de orde; winstpartijen op de top drie Velsen, JOS Watergraafsmeer en FC Boshuizen toonden aan dat iedereen rekening met AFC'34 moest gaan houden. Uit de 'dood' herrezen.

Met een prima 5e plek als eindresultaat mag het seizoen als geslaagd betiteld worden. De focus kwam al snel op het komend seizoen te liggen, waarbij kritisch gekeken werd hoe de ploeg zich kon versterken. Daarbij was de voorkeur meer dan duidelijk: zoveel mogelijk ruimte voor oud-spelers dan wel oud-jeugdspelers. Dat is gelukt!

Boris Zanoli (Alphense Boys), Stefan Smal (Hoofddorp), Stefan Andelic (Fortuna Wormerveer) en Mustafe Bare (Zwaluwen'30) hebben allen een verleden bij onze club. Daarnaast kwam Yassin El Yaakoubi over van hoofdklasser Purmersteijn, om samen met zijn vriend Yassir Ben Salah te gaan voor een 'uitdagend seizoen'. Gevoegd bij de overgekomen jeugdspelers Michael van Os en Daliel Afzouzar en het feit dat er nagenoeg niemand is vertrokken van de huidige groep, doet het verlangen naar het nieuwe seizoen aanwakkeren. Om de woorden van wijlen Pim Fortyn maar te herhalen: ,,Ik heb d'r zin an !''

Hieronder de spelersgroep voor het nieuwe seizoen. Voordat het speculeren gaat beginnen, het is in compleet willekeurige volgorde geplaatst.....:)

Zondagselectie AFC'34 seizoen 2019-2020:

Daliel Afouzar (18 jaar)
Daliel sluit volgend jaar aan vanuit de O19-selectie. Deze technisch begaafde middenvelder kan zowel aan de bal als zonder bal het tempo bepalen. Soms legt dit talent nog wat te veel risico in zijn spel, maar we kijken er naar uit wat hij kan gaan brengen voor de selectie. Een speler om de in de gaten te houden.

Sandro Staal (25 jaar)
Sandro is inmiddels binnen de selectie één van de meest ervaren spelers. Als multifunctionele speler is Sandro eind van het vorig kalenderjaar centraal achterin gaan spelen samen met Emre en draait dit duo sindsdien geweldig. Sandro heeft daar een belangrijke rol in. Naast zijn ervaring brengt Sandro kracht, snelheid en techniek mee in zijn spel. Als T.C. zijn wij dan ook vanzelfsprekend erg blij dat we weer een jaar kunnen werken met Sandro.

IMG 0994 klein
Sandro Staal

Brent Braaksma (22 jaar)
Middenvelder Brent Braaksma maakte dit seizoen zijn debuut bij AFC'34, al was het feitelijk een terugkeer naar onze club, waar hij al eerder in de jeugdopleiding actief was. Brent speelde vorig jaar nog in het tweede elftal van DEM. Brent is een liefhebber en is op jonge leeftijd al in bezit van het TC2-diploma en geeft o.a. training bij de jeugd van Ajax. Brent is in het veld een speler die alles geeft en tactisch zeer sterk is. Brent is voor iedere trainer een ideale speler.

 IMG 1009 klein
Brent Braaksma

Milan Koenders (20 jaar)
Milan debuteerde vorig jaar al als A-junior in het eerste elftal en heeft dit seizoen ook al veel gespeeld, met uitzondering van een langdurige schorsing. Milan bezit veel talent (goede techniek, pass en snelheid) als verdediger en moet volgend seizoen de stap maken naar een onbetwiste ('meedogenloze') basisspeler.

IMG 1023 klein
Milan Koenders

Jerry van Sluis (19)
Jerry speelt net als Milan voor het eerste seizoen in de senioren en maakt een goede ontwikkeling door. Jerry heeft al meerdere posities bekleed en door zijn ijzeren wil om altijd het maximale eruit te halen houd hij zich goed staande. Zo maakte Jerry al een aantal belangrijke doelpunten en maakt hij geregeld belangrijke intercepties. De volgende stap voor Jerry is een vaste basisplaats.

IMG 1029 klein
Jerry van Sluis

Martijn Riemersma (20)
Martijn heeft zich als eerstejaars senior in razend tempo ontpopt tot een sterkhouder op het middenveld. De kilometervreter staat zowel in defensief als aanvallend opzicht zijn mannetje. Zo maakte Martijn al 2 belangrijke goals in het uitduel met JOS Watergraafsmeer. Als Martijn zich zo blijft door ontwikkelen zal deze box-to-box speler uitgroeien tot een 'key player'.

IMG 1035 klein
Martijn Riemersma

Joep Hulskes (22 jaar)
Joep speelt al meerdere seizoenen in de zondagselectie. Hij ontwikkelt zich naar behoren en maakt dit seizoen veel minuten als rechtsback. Volgende uitdaging voor Joep is om zijn inzichtelijke- en leiderskwaliteiten te laten ontpoppen in een sterkhoudersrol volgend jaar. De TC is blij met het aanblijven van Joep.

IMG 1000 klein
Joep Hulskes

Mike Wesselink (21 jaar)
Mike heeft zich in het huidige seizoen bewezen als een talentvol doelman op dit niveau. Met katachtige reddingen hield hij zijn ploeg meermaals op de been. Wanneer Mike zijn voetballende kwaliteiten weet aan te scherpen, kan hij zich nog flink door-ontwikkelen. De T.C. is zeer tevreden met het aanblijven van Mike!

IMG 1008 klein
Mike Wesselink

Chakib El Kaderi (19 jaar)
Chakib is 1 van de jongste in de huidige zondagselectie en ondanks zijn nog jonge leeftijd en kleine postuur is deze gedreven buitenspeler een talent om in de gaten te gaan houden. Regelmatig blessureleed voorkwam tot nu toe een echte doorbraak, maar gezien de trainingen en bijvoorbeeld de winnende treffer tegen Zaanlandia is het wachten op een definitieve doorbraak van Chakib.

 IMG 1027 klein
Chakib El Kaderi

Brian-Paul Tesselaar (29 jaar)
Brian-Paul is dit huidige seizoen begonnen aan een derde jeugd. In deze jonge selectie wordt hij ook wel eens gekscherend 'opa' genoemd. Dat dit niet terecht is binnen de lijnen bewijst de linkspoot elke week weer. Met een groot loopvermogen, wil om er alles uit te halen en scorend vermogen is Brian een belangrijke schakel en zijn we blij nog een jaar van zijn ervaring gebruik te kunnen maken!

IMG 1050 klein
Brian-Paul Tesselaar

Stan Snijders (23 jaar)
Stan loopt inmiddels al weer wat jaren mee in de zondag selectie. Nadat afgelopen seizoen diverse concurrenten de club verlieten, pakte Stan dit moment aan om zich tot een belangrijke schakel te ontpoppen op het middenveld. Het krachtmens heeft bewezen een belangrijke pion te zijn en gaat altijd voorop in de strijd; zowel op trainen als in de wedstrijd. We zijn dan ook blij dat Stan weer een jaar verlengd heeft!

IMG 0998 klein
Stan Snijders

Emre Aykan (25 jaar)
Emre, al jaren een rots in de branding in het hart van de verdediging, tevens aanvoerder van zondag 1, is het cement van het elftal. Zowel binnen als buiten de lijnen is Emre van belangrijke waarde. De TC is dan vanzelfsprekend verheugd met het aanblijven van Emre.

IMG 1004 klein
Emre Aykan

Tom Groot (21 jaar)
Tom keerde dit seizoen terug op het nest waar hij in de jeugd altijd tot de betere spelers uit zijn lichting behoorde. Tom had dit seizoen aanvankelijk nog even tijd nodig om weer te wennen na een periode bij Zeevogels, maar na de winterstop laat Tom nu wekelijks zien dat het wachten is op zijn definitieve doorbraak!

IMG 1098 klein
Tom Groot

Ilker Yilmaz (23 jaar)
Ilker is al jaren een vaste kracht in de zondagselectie van AFC'34. Als linksachter is Ilker altijd gedreven in het winnen van duels en het zoeken van een goede voortzetting. Zo was hij tegen NVC bepalend met twee zuivere voorzetten. We zijn dan ook erg tevreden, dat we weer een jaar met Ilker doorgaan!

IMG 1015 klein
Ilker Yilmaz

Sebastiaan Ntim (21 jaar)
Aanvaller Sebastiaan Ntim heeft ook aangegeven zijn debuutjaar bij de zondagselectie met minimaal een seizoen te verlengen. Afgelopen zomer kwam Ntim, die al in diverse jeugdteams van AFC'34 heeft gespeeld, over van Purmersteijn. Sebastiaan heeft in diverse wedstrijden al laten zien dat hij gevaarlijk is met zijn individuele actie en snelheid. Wel zal hij eerst moeten herstellen van een vervelende beenbreuk, waar wij hem alle sterkte bij wensen! We hopen hem medio het seizoen weer te kunnen zien vlammen.

IMG 1012 klein
Sebastiaan Ntim

Michael van Os (19 jaar)
Michael is een kind van de club en op dit moment nog A junior. Michael heeft al een aantal keer meegedaan in wedstrijden en traint al langere tijd mee met zondag 1 waar hij laat zien een aanwinst te zijn voor de groep. Met zijn loopvermogen en tactisch inzicht kan Michael volgend jaar de strijd aangaan. AFC'34 is blij dat weer een jeugdproduct zich aandient en doorstroomt!

Yassir Ben Salah (23 jaar)
Yassir, creatieve middenvelder van beroep, heeft ook besloten een jaar te verlengen bij AFC'34. Yassir is op het middenveld een begaafde speler die met zijn inzicht en voetballende vermogen zorgt voor rust aan de bal. Voor Yassir is de volgende stap nu dat hij nog belangrijker wordt met zijn statistieken. De staf is blij verder te kunnen met Yassir.

IMG 1033 klein
Yassir Ben Salah

Stefan Smal (22 jaar)
Nadat al heel veel spelers van de huidige selectie hebben aangegeven ook het komende seizoen bij AFC'34 actief te blijven, is er ook goed nieuws van buiten de AFC'34-poort te melden. Stefan Smal, vorig jaar zomer vertrokken naar competitiegenoot sv Hoofddorp, keert na één seizoen weer terug naar zijn oude club!

Dat Stefan Smal terugkeert op het oude nest is een teken dat er rondom de zondagselectie weer een 'positief gevoel' heerst bij alle betrokkenen. De goede prestaties van met name na de winterstop zijn daar het gevolg van. De terugkeer van de oud-jeugdspeler is dan ook een bevestiging van de goede koers.

 IMG 8970
Stefan Smal

Sercan Yilmaz (20 jaar)
Sercan bewijst al jaren dat hij met zijn sterke linkerbeen een belangrijke speler is voor het eerste elftal. Ook dit seizoen zijn we daar weer regelmatig getuige van. Sercan is druk bezig om ook een collectievere speler te worden om nog completer te raken. We zijn erg tevreden als TC dit met Sercan verder te kunnen gaan ontwikkelen.

IMG 1019 klein
Sercan Yilmaz

Hieronder nog links naar de introductie-verhalen van de nieuwkomers:

Yassin El Yaakoubi: https://www.afc34.nl/club-info/nieuws/item/breaking-news-yassin-el-yaakoubi-22-komt-komend-seizoen-de-zondagselectie-versterken

Mustafe Bare: https://www.afc34.nl/club-info/nieuws/item/breaking-news-mustafe-bare-23-keert-terug-bij-afc-34-na-avontuur-bij-zwaluwen-30

Stefan Andelic: https://www.afc34.nl/club-info/nieuws/item/breaking-news-stefan-andelic-23-komt-terug-naar-afc-34-en-versterkt-de-zondagselectie

Boris Zanoli: https://www.afc34.nl/club-info/nieuws/item/breaking-news-ook-boris-zanoli-20-jaar-keert-terug-bij-afc-34

Stefan Smal: https://www.afc34.nl/club-info/nieuws/item/stefan-smal-22-keert-na-een-seizoen-weer-terug-bij-afc-34

De Technische Commissie
Job Dragtsma & Jim Sligting

De staf van AFC'34:

IMG 1044 klein
Job Dragtsma (hoofdtrainer)

IMG 1048 klein
Jim Sligting (assistent-trainer en technisch coördinator)

IMG 1057 klein
Peter Berding (materialen)

IMG 1053 klein
Dennis van den Berg (fysiotherapeut Group for Balance)


Jaap van der Maale (verzorging)

In de persoon van Edwin Robert heeft AFC'34 een nieuwe leider gevonden voor het eerste team. Daarnaast zal Jan van Leeuwen als assistent-grensrechter aan de begeleiding worden toegevoegd.

Laat het nieuwe seizoen maar beginnen !

Gerard Klaver

Sportpark

Secretariaat

Volg ons ook op