AFC-LOGO-OK-1-small 

De grote clubactie gaat weer van start !

woensdag, 12 september 2018,

De grote clubactie gaat weer van start ! Ook AFC34 doet hier weer aan mee. Binnenkort worden de boekjes weer uitgereikt aan alle teams door de trainers/leiders of Milko.. We hopen op een mooi bedrag om het doel van dit jaar te halen. 

Dat doel is dit jaar het opknappen van ons Jeugdhonk. aangezien onze jeugdspelers en speelsters de loten verkopen wordt de opbrengst ook aan hen besteed ! . 

Hoe leuk is het, als jij zo meteen voor of na je training of wedstrijd nog even in je eigen zelfbedachte en zelf verdiende jeugdhonk kan chillen , een beetje bijkletsen met leeftijdsgenoten of een potje tafelvoetbal .

Dus, ga langs je opa, oma, tante, oom en buren en verkoop zoveel mogelijk loten. Denk met je eigen team mee over de inrichting van jullie plek in de kantine en misschien is binnenkort het jeugdhonk bij AFC ‘34 realiteit ! 

Een mooi honk heeft ook een stoere naam nodig ,  Voor degene die een mooie naam verzint voor het jeugdhonk hebben we  2 kaartjes voor AZ-De Graafschap op 3 November as. beschikbaar gesteld ! 

Succes met de verkoop en alvast bedankt voor jullie inzet ! 

De Grote Clubactie commissie. 

 

Sportpark

Secretariaat

Volg ons ook op