AFC-LOGO-OK-1-small 

Breaking news: Ali Deveci (26) keert na twee seizoenen afwezigheid weer terug in de zondagselectie !

woensdag, 06 mei 2020,

ALKMAAR - Ali Deveci (26) keert terug bij AFC'34 en sluit in juli aan bij de zondagselectie. Ali, aanvaller van beroep, kwam in het verleden al zes seizoenen uit voor AFC'34. Met meer dan 100 wedstrijden, een promotie en wedstrijden in de Hoofdklasse in de benen voor zondag 1 brengt hij ook de nodige routine met zich mee.

Job Dragtsma over zijn nieuwe aanvaller:,,Ali wilde ik er graag bij, ik heb in het verleden gezien wat hij kan en ik denk dat dit er nog uit te halen is, ook al heeft Ali het een periode minder gedaan. De aankomende maanden zal hij hier zijn best voor moeten doen, maar ik heb er vertrouwen in. Als het lukt hebben we een goeie aanvaller in huis, met de juiste leeftijd en achtergrond".

Ali zelf over zijn terugkeer:,,k verwacht dat ik met mijn ervaring belangrijk kan zijn voor het team. We hebben een mix van spelers die al wat meegemaakt hebben en jonge ambitieuze spelers waar veel potentie in zit. Ik heb zin om daar weer deel vanuit te maken en samen zo ver mogelijk te komen. Uitstralen dat je als één team er alles aan wil doen om te winnen."

We heten bij deze Ali nogmaals een welkom terug en wensen hem veel succes toe aankomend jaar!

De selectie is hiermee bijna rond; houd de site en andere social media in de gaten voor het laatste nieuws rondom AFC'34 1.

Jim Sligting
Technisch Coördinator Selectie

Hieronder nog een mooie actie van Ali Deveci in een wedstrijd tegen Hillegom van 11 september 2016. Op zijn messcherpe voorzet kopt de toenmalige spits Kobina Plange hard raak:

 

Hieronder nog wat actiefoto's van Ali in een wedstrijd tegen Velsen:

IMG 7284

IMG 7320

IMG 7343

IMG 7385

IMG 7393

IMG 7456

IMG 7472

IMG 7504

IMG 7506

IMG 7622

Sportpark

Secretariaat

Volg ons ook op