AFC-LOGO-OK-1-small 

Bericht voor leiders/trainers: Zaterdag 16 en/of 23 mei kleding/materialen inleveren (10.00 uur - 11.30 uur)

vrijdag, 01 mei 2020,

Beste Leidsters/Leiders en Trainers,

Het voetbalseizoen 2019-2020 is, door onvoorziene omstandigheden, weer voorbij. Het is weer tijd om alle beschikbare materialen ( kleding , ballen etc..) die AFC'34 heeft geleverd ook weer in te leveren, zodat de werkgroep sponsoring/materialen weer alles in orde kan maken voor het nieuwe seizoen. 

Daarom doen  wij een oproep aan alle leiders en trainers van onze teams om op onderstaande datum en tijd de kleding/ballen/materialen in te leveren in de grote kantine.

Willen jullie de teamtassen goed inventariseren op beschadigingen/ontbrekende kleding en alle shirts en keeperstenues schoon inleveren? Mocht er iets ontbreken dan kunt u dit bestellen bij Sport 2000. (Laat 197 Alkmaar)

De inleverdata:

- zaterdag 16 mei: 10.00-11.30 uur

- zaterdag 23 mei: 10.00-1130 uur

De commissie zal voor volgend seizoen de  jeugdteams van  kleding en materiaal voorzien. Datum van uitgifte zal via de AFC'34 media kanalen bekend worden gemaakt. Het is de bedoeling dat een gesponsord team tenue bij elkaar blijft en we zo alle teams in het nieuwe seizoen weer kunnen voorzien van wedstrijdkleding.

Mocht je als trainer/leider stoppen na dit seizoen, lever dan ook de kleding en/of leidersjas in.

Alle kleding, ballen en overige materialen dienen dit jaar ingeleverd te worden; alles zal voor komend seizoen opnieuw worden geregistreerd.

Mocht bovenstaande datum problemen opleveren dan graag contact opnemen met: Robert Keesen (rjkeesen70@gmail.com)

Tenslotte,

Ondanks alle goede bedoelingen inzake het kledingfonds blijven er uitzonderingen voorkomen en zullen hier en daar zaken niet naar wens zijn. Maar het kledingbeleid van AFC'34 zijn we met z'n allen! 

Aan verbeteringen wordt natuurlijk gewerkt. Voor commentaar, tips, aansluiten bij de commissie of andere kledingzaken kunt u contact opnemen met info@afc34.nl 

Met vriendelijke groet,

Kleding/materiaal commissie:

Hans Bodecker

Robert Keesen

Marco de Boer

Sportpark

Secretariaat

Volg ons ook op