AFC-LOGO-OK-1-small 

AZ nodigt AFC'34 uit voor AZ-FC Emmen!!

maandag, 14 januari 2019,

AZ nodigt alle leden van AFC ‘34 graag uit om het duel AZ – FC Emmen op zaterdag 2 februari 2019 (20:45 uur) te bezoeken tegen het actietarief van slechts €10,- per kaart. Ook ouders, begeleiders en trainers zijn van harte uitgenodigd zodat er voldoende begeleiding voor de kinderen is. Voor de jeugdigen kan voor slechts €2,50 een kidsbox met een pakje drinken en een zakje snoep meebesteld worden.

Met deze leuke clubactie kunnen jullie ook nog geld verdienen voor AFC ‘34. Voor iedere verkochte kaart ontvangt de vereniging namelijk een cashback van €1,-.

Je kunt per club, per team of individueel per lid bestellen. Let op: je zit samen met de vereniging in één vak maar binnen dat vak krijg je een rij en stoelnummer toegewezen. Wil je als team/familie/vriendjes bij elkaar zitten, bestel dan je kaarten in één bestelling.

Bestellen

De kaarten kunnen tot en met dinsdag 22 januari 2019 online besteld worden. Er is een beperkt aantal actiekaarten beschikbaar en er geldt op=op. Bestel dus snel, dan ben je zeker van een kaart!

Bestellen kan via de volgende actielink:
https://tickets.az.nl/tickets/nl/deep-link/token/azfcemmenafc34

Ophalen kaarten

Na afloop van de actie zal AZ de plekken in het stadion indelen en worden de kaarten geprint en in één zending verstuurd naar de amateurvereniging. De kaarten kunnen vervolgens op 31 januari tussen 19.00-20.00 uur worden opgehaald bij het wedstrijdsecretariaat van AFC'34.

Met Sportieve groet,

Jeffrey Mourits

Sportpark

Secretariaat

Volg ons ook op