AFC-LOGO-OK-1-small 

Afscheidswoord van Frank Commissaris

woensdag, 07 juni 2017,

Omdat ik geen persoonlijk afscheid kan nemen van de selectie in verband met mijn vakantie, wil ik middels deze weg wat mensen bedanken.

Allereerst wil ik mijn teamgenoten/ vrienden bedanken. Het liefst zou ik jullie persoonlijk willen bedanken en over jullie allemaal wat willen vertellen. Vanaf het begin ben ik goed door jullie en de technische staf opgevangen, het voelde direct goed en ik voelde mij geliefd.

Mede dankzij dit maar ook dankzij de inzet en prestaties iedere zondag en ook op de trainingsdagen ben ik mij goed thuis gaan voelen bij de club. We wonnen wekelijks en we leken al vroeg onze doelstelling te gaan behalen. Ik heb zelfs nog een keer gezegd met gekkigheid dat ik niet gewend was om zoveel te winnen. En dan merk je pas dat je weer plezier krijgt in het voetballen. We behaalden onze doelstelling in de competitie, helaas eindigde het in de poulefase van de nacompetitie. We hebben hard met en voor elkaar gewerkt.

Ga zo door mannen jullie hebben de kwaliteiten.

Uiteraard wil ik de technische staf de mensen/vrijwilligers rondom AFC'34 bedanken. Willem, Sas en Boris van de kantine. Richard, Doc, Jaap, Peter Berding, Gerard Klaver, Nick Geurtsen, jeugdtrainers Robin, Jamie, Matthias en de verzorgers in het bijzonder. Ik draag jullie een warm hart toe. Wat zou de club zonder jullie moeten.

Jethro, bedankt dat je mij naar AFC'34 hebt gehaald. Ik had dit avontuur niet willen missen. Ik heb gemerkt dat je constant met AFC'34 bezig bent, in iedere training en wedstrijd steek je veel energie. Je bent altijd goed op de hoogte van de tegenstander en je weet de tactiek altijd goed op hen aan te passen. Dat heeft z'n vruchten afgeworpen.

Bedankt voor het vertrouwen in me en dat je jouw geduld hebt weten te bewaren met mij toen ik opeens veel minder kon trainen. Bedankt voor alle speelminuten die je mij alsnog gegeven hebt. Veel succes komend seizoen samen met Nour, ik blijf jullie volgen.

Nour uiteraard ook bedankt, jullie vormen een perfect duo, jij ook bedankt voor alles!

Als laatste wil ik onze aanvoerder en tevens een vriend van mij bedanken: Arsenio Dihalu. Je bent een uitstekende leider, dat heb je het afgelopen seizoen laten zien. Ga zo door vriend!

Iedereen bedankt.

Groet,

Frank Commissaris

Sportpark

Secretariaat

Volg ons ook op