AFC-LOGO-OK-1-small 

Afscheid nemende Ton Maissan uitgebreid in het zonnetje gezet

donderdag, 10 juli 2014,

 

Voor de wedstrijd AFC’34 – AZ heeft AFC’34 officieel afscheid genomen van “Monsieur AFC’34”, Ton Maissan. Ton heeft zich vanaf 1989 maar liefst 25 jaar lang (waarvan 18 jaar als bestuurslid, 2 jaar als (duo)voorzitter en meerdere jaren als vicevoorzitter) intens ingezet voor AFC’34, met name op het gebied van de sponsoring. Ton was ontzettend belangrijk bij het werven van nieuwe sponsoren en het onderhouden van de contacten met de bestaande sponsoren van onze club. Mede door zijn inbreng is het voor AFC’34 al die tijd mogelijk geweest om in de hoogste klassen van het amateurvoetbal actief te zijn. Gezondheidsproblemen hebben hem nu doen besluiten om te stoppen met zijn werkzaamheden voor onze Business Club. Voorafgaand aan de jubileumwedstrijd tegen AZ werd Ton vanwege zijn vele verdiensten voor AFC’34 in het zonnetje gezet.

 

Ton Maissan1

 Ton tussen zijn familie vlak voor het officiële afscheid

 

Voorzitter Michel Zonneveld sprak Ton toe en overhandigde hem een AFC-shirt met zijn eigen  naam erop. Tevens werd aan Ton en zijn partner Inge een diner aangeboden.

 

Ton Maissan2

 

Secretaris Gerard Krom overhandigde Ton daarna het eerste exemplaar van het door hem zelf geschreven jubileumboek van AFC’34. In dit 256 pagina’s tellende boek wordt uitgebreid ingegaan op de 80-jarige historie van AFC’34. (Zeer binnenkort kunnen belangstellenden dit boek bestellen. Meer info hierover volgt via deze website.)

 

Ton Maissan3

 

Tot slot zette Ton voor de allerlaatste keer namens AFC’34 zijn handtekening onder een sponsorcontract, in dit geval dat van de nieuwe hoofdsponsor Sport 2000.

 

Ton Maissan5

 V.l.n.r.: Penningmeester Theo Klaver, Joris Pauw van Sport 2000 en "Monsieur AFC'34"

 

Al met al een mooi en welverdiend eerbetoon aan “Monsieur Maissan”.

 

Ton Maissan4

 

Ton, nogmaals bedankt voor alles wat jij voor AFC’34 gedaan hebt.

 

De besturen van AFC'34 en de Business Club

 

  

 

Sportpark

Secretariaat

Volg ons ook op