AFC-LOGO-OK-1-small 

AFC'34 voetbalschool week 22

woensdag, 01 februari 2017,

Beste ouders, trainers, leiders & spelers van de AFC'34 voetbalschool,
 
Deze week zitten we in een evaluatie/techniekweek. Wij oefenen deze week dus extra waarvan de trainer het nodig vind om dat onderwerp nog eens te behandelen.

Onderdeel van het AFC'34 voetbalplan is het oefenen van je voetbalhuiswerk. Spelers worden door de trainers gestimuleerd om ook buiten de trainingen bij AFC'34 te werken aan hun ontwikkeling als voetballer.

Laat jij aan de trainers zien hoe goed je aan het oefenen bent? Maak een filmpje van jezelf  terwijl jij je voetbalhuiswerk aan het oefenen bent. Wij kiezen iedere week een nieuw filmpje voor op de AFC'34 Facebookpagina & op de grote TV in de kantine.

Dus ben jij thuis al aan het oefenen? Maak snel een filmpje en stuur deze naar technischezaken@afc34.nl met als onderwerp Voetbalhuiswerk van + je naam. Het eerste voetbalhuiswerk hebben wij reeds ontvangen en zal verschijnen op de AFC'34 Facebook.

Als laatste wil ik jullie vragen eens een bezoekje te nemen op de volgende website van onze 3 sterrenpartner AZ. AZ deelt online zeer veel informatie en dit is zeer interessant voor de trainer, leider speler en zelfs voor de ouder.
Dus neem snel eens een kijkje op: http://www.az.nl/voetbalschool/


Namens alle voetbalschooltrainers een sportieve groet.

Robin de Haan
Technisch jeugdcoördinator

Sportpark

Secretariaat

Volg ons ook op