AFC-LOGO-OK-1-small 

AFC'34 Voetbalschool week 21

woensdag, 25 januari 2017,

Beste ouders, trainers, leiders & spelers van de AFC'34 voetbalschool,
 
Deze week staat de verdedigende houding opnieuw centraal met als belangrijkste basisvaardigheid: Het afpakken van de bal. Tijdens deze week richten we ons ook op het verdedigen in ondertal.

Onderdeel van het AFC'34 voetbalplan is het oefenen van je voetbalhuiswerk. Spelers worden door de trainers gestimuleerd om ook buiten de trainingen bij AFC'34 te werken aan hun ontwikkeling als voetballer.

Laat jij aan de trainers zien hoe goed je aan het oefenen bent? Maak een filmpje van jezelf  terwijl jij je voetbalhuiswerk aan het oefenen bent. Wij kiezen iedere week een nieuw filmpje voor op de AFC'34 Facebookpagina & op de grote TV in de kantine.

Dus ben jij thuis al aan het oefenen? Maak snel een filmpje en stuur deze naar technischezaken@afc34.nl met als onderwerp Voetbalhuiswerk van + je naam. Het eerste voetbalhuiswerk hebben wij reeds ontvangen en zal verschijnen op de AFC'34 Facebook.

Hieronder wat filmpjes over verdedigen zodat iedereen nog eens goed kan kijken en gaan oefenen. http://www.az.nl/voetbalschool/spelers/basisvaardigheden/verdedigen

Wij zien graag jullie filmpjes tegemoet.

Namens alle voetbalschooltrainers een sportieve groet.

Robin de Haan
Technisch jeugdcoördinator

Sportpark

Secretariaat

Volg ons ook op