AFC-LOGO-OK-1-small 

AFC"34 organiseert samen met "Hoogkarspel Quiz events" een online Quiz op zondag 10 mei a.s.

donderdag, 30 april 2020,

In deze voetballoze periode hopen wij de  voetballiefhebber op zondagavond 10 mei toch een paar spannende en vermakelijke uurtjes te bezorgen met een uitdagende en toegankelijke online voetbalquiz die om 19.00 uur zal beginnen.

De quiz zal bestaan uit negen ronden van meerkeuzevragen. De quiz komt tot jullie via Twitch en je mobiele telefoon fungeert als antwoordbuzzer. Je krijgt 30 seconden om een vragen te beantwoorden en hoe sneller je antwoordt hoe meer punten je kunt verdienen. Antwoorden opzoeken op internet heeft dus weinig zin!

Alle facetten en niveaus van het voetbal komen voorbij. Van de trainer van Ajax tot de vrouw van Lionel Messi. Ook vragen over het amateurvoetbal  zullen niet ontbreken.

Deelname kost € 10,00. Van deze 10 euro vloeit € 7,00 rechtstreeks naar AFC'34!. Naast een gezellige quiz steun je onze club dus ook nog!  💙💛 Moedig dus zoveel mogelijk leden van onze club aan om ook mee te doen!

Er zijn leuke prijzen te winnen, zoals Bierpakketten, Boodschappenmanden van de Deen, Dinerbonnen, Duijn teamsports en vele andere prijzen!

Opgeven kan hier: https://www.hoogkarspelquizevents.nl/online-voetbalquiz

Sportpark

Secretariaat

Volg ons ook op