AFC-LOGO-OK-1-small 

AFC'34 Minutenactie gaat ook komend seizoen door !

woensdag, 20 mei 2015,

ALKMAAR – De laatste ​​wedstrijd tegen Magreb'90 zorgde er ook voor dat de laatste winnaar van de AFC'34 Minutenactie 2014-2015 bekend werd gemaakt, namelijk keeperstrainer Bob Beentjes.

Ondanks de degradatie van het eerste zondagelftal, werden er weer veel blije winnaars bekend gemaakt. Jos Vreeker kroonde zich als de grote winnaar van dit jaar. Door middel van deze actie heeft de zondagselectie elk jaar weer de mogelijkheid een bedrag te schenken aan een goed initiatief binnen de vereniging. En dat al voor het vijfde jaar op rij!

De minutenactie is hoofdzakelijk opgezet om de betrokkenheid binnen de club te verhogen en om de Jeugdafdeling vanuit de zondagselectie financieel te ondersteunen.
We houden jaarlijks € 500,- over. De ene helft gaat gebruikelijk richting de Jeugdafdeling en de andere € 250,- gaat in de pot van de zondagselectie.

De donatie richting de Jeugd is afgelopen seizoen gebruikt om tijdens het lopende seizoen de vierkampen voor de jongste leden van de vereniging van prijsjes en versnaperingen te voorzien. Daarnaast is het geld gebruikt als ondersteuning in de voorbereiding voor het grote jeugdtoernooi op het complex van AFC'34.

Kortom, een donatie voor allerlei initiatieven binnen de club. Het komt ten goede aan de jongste jeugd, die hopelijk ooit ook succesvol acteert in het eerste zondagelftal. 

Eelke vertrekt, AFC'34 Minutenactie blijft!

Zoals bekend is zal ik AFC'34 gaan verlaten. Om AFC'34 niet helemaal uit het oog te verliezen, zal ik nog wel de AFC'34 Minutenactie blijven organiseren. Hierbij ben ik wel afhankelijk van de samenwerking met Richard van der Woude en Gerard Klaver jr. Bedankt hiervoor!

De inschrijving zal vanaf augustus weer starten. Ik hoop dat we weer 90 minuten kunnen vullen en veel winnaars blij kunnen maken.
Ten slotte zal vanaf volgend jaar zal de gehele € 500,- worden gedoneerd aan goede initiatieven binnen de club.

Bedankt voor de mooie jaren!

Namens de zondagselectie,

Eelke de Graaf (Count)

Sportpark

Secretariaat

Volg ons ook op