AFC-LOGO-OK-1-small 

AFC'34 kiest voor duurzaamheid

zaterdag, 30 maart 2019,

In samenwerking met Energie Platform Noord-Holland (EPNH) hebben we gekozen voor een zonnestroominstallatie.  Via deze weg proberen we ons steentje bij te dragen aan een duurzame omgeving, die ons zelf per direct een besparing moet opleveren in de energiekosten.

Op het dak van de nieuwe tribune en een gedeelte van de nieuwe kleedkamers liggen een totaal aantal van 195 zonnepanelen in landscape formatie. Zie het filmpje en de foto voor een impressie. Met ingang van dinsdag 2 april wordt de installatie aangesloten op het nieuwe wifi systeem, zodat op "afstand" het verbruik en terugleveren van de energie gecontroleerd kan worden.

Een link naar het filmpje: https://share.ziggo.nl/appsuite/#!!&app=io.ox/files&folder=33&id=33/5

Via deze weg willen we, in dit lange en complexe traject, in het bijzonder de heer Gerard Fit van EPNH en de bedrijven Noordeloos en BijZon bedanken voor de medewerking en geduld.

Daarnaast maken we van de gelegenheid gebruik om de heer Vreeker te bedanken voor zijn financiële bijdrage in LED verlichting in de grote kantine. Naast zijn tomeloze inzet binnen het Interne Onderhouds Team (IOT), waar overigens velen een voorbeeld aan kunnen nemen, hebben we ook weer op deze manier kunnen rekenen op zijn bijdrage. TOP!

Namens bestuur,

Michel Robert

WhatsApp Image 2018 12 06 at 19.49.41

Sportpark

Secretariaat

Volg ons ook op