AFC-LOGO-OK-1-small 

AFC'34 in halve finales onderuit op 40e Handsome Eight zaalvoetbaltoernooi

zondag, 05 januari 2014,

ALKMAAR - Zaterdagavond 4 januari jl. deed een selectie van AFC'34 mee met het roemruchte Handsome Eight zaalvoetbaltoernooi in sporthal de Hoornse Vaart. AFC'34 bereikte daarin de halve finales, waarna het met 0-2 verloor van een NH All Stars-team. In de poulefase won AFC'34 allereerst met 6-1 van een samengestelde ploeg van klassegenoot De Foresters, waarna FCK De Hommel met 5-2 te sterk bleek.

Het toernooi begon dus goed voor AFC'34. De Foresters, op 19 januari a.s. de tegenstander op het veld bij de hervatting van het seizoen, werd met duidelijk cijfers aan de kant gezet. Eelke de Graaf maakte de 1-0 en 2-0, waarna Sandro Staal de derde treffer maakte. Nick Kramer, oud-AFC'34, deed wat terug namens de ploeg uit Heiloo, maak via doelpunten van Lars Boekel, Luc Schuffelen en wederom Eelke de Graaf werd het uiteindelijk 6-1.

De wedstrijd tegen zaalvoetbaltopper FCK De Hommel kon helaas niet in winst worden omgezet. De zaalvoetbaltopper bleek over meer ervaring te bezitten op de kleine speelvloer en won met 5-2. Lars Boekel en Eelke de Graaf maakten de treffers namens AFC'34.

In de halve finales speelde onze ploeg tegen een samengestelde selectie van Noordhollandse spelers, zoals Jeffrey Klijbroek, Ferdy Kaleveld en Rachid el Kaddouri. Na een 0-1 achterstand ging AFC'34 lang op jacht naar de gelijkmaker, maar het was toch NH All Stars die met 0-2 de winst naar zich toe trok. Die ploeg speelde dus de finale tegen FCK De Hommel, die uiteindelijk door laatstgenoemde met 1-0 werd gewonnen.

Al met al een zeer aardig toernooi en een mooie onderbreking van de winterstop!

AFC'34 speelde met de volgende spelers: Joey Wiese, Lars Boekel, John van der Kort, Nick Burger, Sandro Staal, Luc Schuffelen, Jim Hulleman, Eelke de Graaf en Jalel Benahmed.


Eelke de Graaf, topscorer namens AFC'34

Sportpark

Secretariaat

Volg ons ook op