AFC-LOGO-OK-1-small 

AFC'34 en technische staf zondagselectie verlengen contract

woensdag, 07 december 2016,

ALKMAAR - Dinsdag 6 december kan het bestuur van AFC'34 melding maken van goed nieuws: het contract met de 32-jarige hoofdtrainer Jethro Abram en zijn assistent Noureddine Abdelaziz (39) is met een seizoen verlengd.

De technische commissie kwam dit samen met het bestuur en de twee trainers overeen. Zo zullen Jethro Abram en Noureddine Abdelaziz ook in het seizoen 2017/2018 de zondagselectie van AFC'34 gaan trainen en coachen.

Hoewel de resultaten de laatste weken wat minder zijn, is de groei en de potentie van het elftal duidelijk aanwezig. Nadat diverse sterkhouders de club eind vorig seizoen hadden verlaten voor een hoger spelende vereniging, kreeg de jeugd bij AFC'34 nog meer een kans. Jethro Abram en Noureddine Abdelaziz hebben inmiddels laten zien de groep binnen enkele maanden duidelijk vorm te hebben gegeven.

Met het verlengen van de overeenkomst hoopt AFC'34 de ingezette lijn verder uit te kunnen bouwen, met daarbij Abram en Abdelaziz nadrukkelijk aan het stuur.

AFC'34 is verheugd met het verlengen van de bovengenoemde contracten en wenst Jethro Abram en Noureddine Abdelaziz zowel de komende maanden als het nieuwe seizoen alle succes toe!

De technische commissie

IMG 6162
Jethro Abram

IMG 6169
Noureddine Abdelaziz

 

Sportpark

Secretariaat

Volg ons ook op