AFC-LOGO-OK-1-small 

AFC'34 en hoofdtrainer Rob Kleefman komen contractverlenging overeen

zondag, 16 februari 2014,

ALKMAAR - De technische commissie van AFC'34 en hoofdtrainer Rob Kleefman zijn een contractverlenging van een jaar overeen gekomen. Ook in het seizoen 2014/2015 zal dus de technische staf van onze zondagselectie bestaan uit Rob Kleefman, tesamen met assistent-trainer Phuong Nguyen.

Beide trainers kwamen het afgelopen seizoen over van vierdeklasser Berdos. Met Phuong Nguyen, die ook jarenlang in onze jeugdopleiding heeft gewerkt, was al eerder een verlenging overeen gekomen.

De 52-jarige Rob Kleefman, in het verleden o.a. vier seizoenen actief voor de profs van Cambuur Leeuwarden, maakt samen met de jongere Phuong Nguyen een goed seizoen door. De jonge selectie, met nagenoeg allemaal spelers uit de eigen opleiding, staat momenteel in de subtop van de eerste klasse A. Daarmee wordt de sterke eindserie van vorig jaar, toen nog onder de trainer Jaap Schilder, prima doorgetrokken.

Het verder ontwikkelen van de eigen jeugdspelers, waarbij de technische commissie de aansluiting van de junioren met de selectie nog verder wil verbeteren, blijft het hoofddoel van AFC'34.

Met de contractverlenging van Rob Kleefman en al eerder Phuong Nguyen hoopt AFC'34 de ingezette koers succesvol te blijven varen.

https://lh3.googleusercontent.com/-AXy5-9GCa2k/UlGFx7CoUAI/AAAAAAAAMfU/i3mMy4asoM0/w640-h427-no/IMG_0303.jpg
Rob Kleefman (midden), met links van hem assistent-trainer Phuong Nguyen.

Sportpark

Secretariaat

Volg ons ook op