AFC-LOGO-OK-1-small 

AFC’34 en Fysiotherapie Oudegracht sluiten 3-jarige overeenkomst

zondag, 19 juli 2020,

Met ingang van het seizoen 2020-2021 gaan we een mooie 3-jarige overeenkomst aan met Fysiotherapie Oudegracht. Dit betekend dat er na drie jaar een einde komt aan de samenwerking met Groups For Balance. Bij deze willen we Groups for Balance en met name Dennis en Menno bedanken voor hun inzet over de afgelopen drie jaar. Top!

Fysiotherapie Oudegracht, onder leiding van praktijkeigenaar Frans Ursem, is een praktijk met drie vestigingen in Alkmaar en heeft zeer veel ervaring binnen het voetbal. Voor meer informatie: www.fysiotherapieoudegracht.nl

Emmy Glas verzorgt op de club alle zaken rondom de medische begeleiding. Naast de begeleiding van de zondagselectie, is Emmy het aanspreekpunt voor alle trainers binnen de jeugdopleiding. De komende voorbereidingsperiode maakt Emmy, die het afgelopen seizoen al actief was voor begeleiding van de zondagselectie, nader kennis met alle trainers.

Wij wensen Fysiotherapie Oudegracht en Emmy heel veel succes en plezier toe bij AFC’34, waardoor we gezamenlijk mooie vervolgstappen kunnen maken in de doelstellingen die samen hangen met de regionale jeugdopleiding certificering.

Op de foto zien we van rechts naar links:

Emmy Glas (fysiotherapeut)

Frans Ursem (praktijkeigenaar)

Michel Robert (voorzitter)


Fysiotherapie Oudegracht

Oudegracht 287

1811 CJ  ALKMAAR

  1. 072 5117799
  2. receptie@fysiotherapiepoudegracht.nl

Sportpark

Secretariaat

Volg ons ook op