AFC-LOGO-OK-1-small 

AFC'34 1 dwingt in Assendelft deelname aan de nacompetitie af !

zondag, 07 mei 2017,

ASSENDELFT - AFC'34 1 mag meedoen aan de nacompetitie! De 0-0 eindstand in en tegen Assendelft was daarvoor, achteraf gezien, voldoende. Een geweldige prestatie van het elftal, dat momenteel op de 2e plaats in de stand staat achter kampioen Purmersteijn en ook de 2e plaats in de 3e periode in handen heeft.

Een combinatie van bovenstaande bleek voldoende te zijn voor een periodetitel. Of AFC'34 wint de 3e periodetitel, of de ploeg krijgt deze prijs doorgeschoven van kampioen Purmersteijn. Dit scenario kwam uit nadat bleek dat Legmeervogels verrassend had verloren van SO Soest, waardoor dit team is uitgeschakeld in de 3e periode.

AFC'34 kan dus zonder druk de laatste competitiewedstrijd tegen Legmeervogels spelen, wetende dat het op 18, 21 en 25 in actie zal komen in de poulefase van de nacompetitie. Hoe het schema eruit gaat zien is nog van veel factoren afhankelijk, vandaar dan we nu alleen de data kunnen noemen. Zo gauw we meer weten over tegenstanders en speelvelden, zullen we dit publiceren.

Trainersstaf, begeleiding en met name de spelers, van harte gefeliciteerd!

Gerard Klaver

Screenshot204639

Sportpark

Secretariaat

Volg ons ook op