AFC-LOGO-OK-1-small 

Aad Faasse stopt (helaas) met de Vijfde Colonne

maandag, 01 december 2014,

Aad Faasse, schrijver van de columns in de rubriek "De Vijfde Colonne" heeft bij de redactie van deze website aangegeven dat hij heeft besloten om zijn bijdragen aan de rubriek "De Vijfde Colonne" te beëindigen.

 

Als opvolger van David Klaver heeft hij gedurende vier a vijf jaren (of is het nog langer geweest?) zijn stukjes getikt en deze in een frequentie van een of twee keer per maand op de website geplaatst.

 

Aad schreef de stukjes met plezier, maar mist de laatste tijd de inspiratie, mogelijk als gevolg van zijn geleidelijke terugtrekken als vrijwilliger/trainer en kaderlid van de vereniging, waardoor hij minder geraakt, ontroerd en anekdotisch beïnvloed wordt door de jongste voetballende clubleden. Aad vindt het daardoor "mooi geweest". Andere bezigheden vullen zijn gepensioneerde dagbesteding inmiddels ruim in. Aad kennende zal hij daaraan net zo veel plezier beleven als aan het vrijwilligerswerk bij onze vereniging.

 

De redactie weet op dit moment nog niet of de rubriek "De Vijfde Colonne" in de toekomst voortgezet zal worden. Uiteraard hopen we dat een ander schrijflustig lid van onze vereniging zich over de literaire rubriek zal gaan ontfermen. Mocht iemand geïnteresseerd zijn, dan vernemen wij dat graag. 

Wij willen Aad bij deze heel hartelijk danken voor zijn leuke stukjes. Hij wist ons met zijn bijdragen steeds weer te boeien, te vermaken en te prikkelen.  En niet alleen ons, als AFC'ers, maar ook vele andere voetballiefhebbers in den lande. Met regelmaat verschenen zijn columns ook op andere verenigingswebsites, zoals die van RKAV Volendam, Hellas Sport en Berdos en de Facebookpagina van het Alkmaarse Voetbal. Een  stukje van hem over het Mini- en Kaboutervoetbal staat al jaren op de homepage van verenigingen in Gelderland, te weten vv Blauwgeel'55 in Ede en DCS Zevenaar. 

 

Aad, nogmaals heel erg bedankt voor je inzet t.a.v. deze website. 

 

De Communicatiecommissie van AFC34

 

 

 

 

Sportpark

Secretariaat

Volg ons ook op