AFC-LOGO-OK-1-small 

Open Biljarttoernooi  “Tien-over-Rood” op dinsdag 20 februari a.s.

donderdag, 08 februari 2018,

Biljartclub AFC’34 organiseert voor de vierde keer een open tien-over-rood toernooi in onze eigen kleine kantine op dinsdagavond 20 februari  vanaf ongeveer 19.00 uur tot 23.30 uur. Dit toernooi staat open voor een ieder met een beetje biljartervaring.  

 

Er is geen indeling in klassen, iedereen moet “gewoon” tien puntjes maken over rood, niet “alles kwijt als je de rode niet raakt”, ook geen “los of drieband uit”. Er wordt via een “wie komt er het dichtst bij de korte band-stoot” uitgemaakt  wie er mag beginnen en wie het eerst de tien puntjes heeft gemaakt is de winnaar.  Iedereen speelt minimaal drie partijtjes.

 

Het inschrijfgeld is  10 euro. Daar krijgt u ook nog een paar hapjes  en een aantal drankjes voor en de winnaar krijgt de JOOP VREEKER-BOKAAL als eerbetoon aan de vier jaar geleden overleden Joop die één van de grote animatoren was van onze biljartclub. De eerste winnaars waren niet toevallig de twee beste biljarters van “onze” club: Koos Ruiter en Jan Bakker. Het toernooi wordt georganiseerd voor de gezelligheid. Je moet natuurlijk wel op genoemde dinsdagavond beschikbaar zijn.

 

Vragen en opgave bij Kees Kraakman, email cp.kraakman@upcmail.nl

DOE MEE!!!

 

Biljarten

 

 

 

Sportpark

Secretariaat

Volg ons ook op